Residentie Tabarin nabij centrum Roeselare

  • Vanaf 315000.00
  • Ref 4445430
  • Adres Godshuislaan 112, 8800 Roeselare

KOOP NU TIJDELIJK AAN 6% BTW! INFORMEER NAAR DE VOORWAARDEN. We bouwen residentie Tabarin op de hoek van de Brugsesteenweg 132 en de Godshuislaan 112 in Roeselare. 6 stijlvolle, moderne en energiezuinige BEN-appartementen in een tijdloze architectuur. De appartementen beschikken over 2 slaapkamers en worden afgewerkt met hoogstaande en duurzame materialen. Door de grote raampartijen geniet je optimaal van lichtinval; op de ruime terrassen is het zalig vertoeven. Je woont er nabij het centrum van Roeselare: vlak bij winkelstraten, de Grote Markt, station, horeca, ... en op wandelafstand van bakker, slager, ... Het gelijkvloerse appartement heeft een bureauruimte met aparte toegang en is uiterst geschikt voor bijvoorbeeld een vrij beroep.

Contacteer Hyboma

Bel ons: 051 480 980 Mail ons

Appartementen


Winkels

Sport

Cultuur

Openbaar vervoer

Scholen

Inspiratieboek

inspiratiebrochure

Inspiratie nodig voor jouw droomhuis? Vraag vrijblijvend ons inspiratieboek aan en ontdek 202 pagina's boordevol met woonideeën.

Videogesprek

videoafspraak

Een vraag over een woning of bouwgrond? Onze adviseurs helpen je, online (videocall) of offline (persoonlijke afspraak). Jij kiest hoe, waar en wanneer.

Contact