De Haan

Landelijke, vrijstaande woning

We bouwen deze nieuwe, vrijstaande woning aan de Heidelaan in De Haan: ideaal voor wie wil genieten van wat de zee te bieden heeft. Deze locatie vind je op wandelafstand van het strand: 700m, de Koninklijke Golfclub Oostende: 2 km, het natuurreservaat De Duinen: 700m, de basisschool: 500m. De kusttram brengt je op elke bestemming aan onze Belgische Noordzeekust.

Deze verrassend ruime, landelijke nieuwbouwwoning omvat: een inkomhal met toilet, een gelijkvloerse berging, een ruime woon- en eetkamer met veel lichtinval, aansluitend een -naar eigen keuze ingerichte- open keuken, een gelijkvloerse slaapkamer en douchekamer, 3 slaapkamers op de verdieping, een badkamer (met bad, inloopdouche en dubbele wastafel), een afzonderlijk toilet en berging boven. In de ruime tuin wordt het volop genieten!

Het perceel is toegankelijk via een private toegangsweg: rust en privacy zijn verzekerd! Het gebruik van een warmtepomp, in combinatie met vloerverwarming en zonnepanelen zorgt ervoor dat jouw toekomstige energiefactuur onder controle blijft (E10).
4 slaapkamers
2 badkamers
Open
754.5 m²
E10

Prijs

€ 593.439

Adres Heidelaan 76 - 8420 De Haan

Contacteer Kimberly voor een vrijblijvend gesprek!

Bel ons Mail ons
WhatsApp
Viaene Kimberly 2 min
Hires Hyboma WAL3194 3

Projectbrochure

Meer weten? Bekijk alvast de brochure en laat je verder inspireren.

Of contacteer ons

Ontdek wat deze plek te bieden heeft voor jouw happy home, happy life

Winkels

Sport

Cultuur

Openbaar vervoer

Scholen

Contact

Interesse? Neem vandaag nog contact
met ons op voor een afspraak.