Denderhoutem

Tijdloze, halfopen woning

Ontdek deze prachtige nieuwbouwwoning, gekenmerkt door een tijdloze, moderne architectuur en bestaande uit twee afzonderlijke wooneenheden. Elke unit biedt een royale woon- en eetruimte met overvloedig natuurlijk licht, een open keuken, twee slaapkamers, een badkamer en voldoende opbergruimte. De benedenwoning beschikt tevens over een tuin en een garage.
De bovenste woning biedt een uitgestrekt zonneterras op de eerste verdieping en een dakterras op de tweede verdieping. Deze woning beschikt over 2 parkeerplaatsen én een zolder. De kelderverdieping (19 m²- verschaft extra opbergruimte aan de beide woningen. Het gebruik van een warmtepomp, in combinatie met vloerverwarming en zonnepanelen zorgt ervoor dat jouw toekomstige energiefactuur onder controle blijft.

Deze eigendom leent zich perfect voor diverse mogelijkheden. Het kan dienen als kangoeroewoning, waarbij beide wooneenheden samen bewoond kunnen worden door bijvoorbeeld familieleden. Ook kan één van de woningen worden verhuurd terwijl je zelf in de andere verblijft. Bovendien is het pand uitermate geschikt als investering met twee afzonderlijke wooneenheden die beide verhuurd kunnen worden.

We realiseren dit nieuwbouwproject in Denderhoutem-Haaltert nabij het centrum, dicht bij alle voorzieningen. Binnen handbereik vind je winkels, scholen, sportfaciliteiten en het openbaar vervoer. Via de N45 geniet je van een vlotte aansluiting met de E40 en een goede bereikbaarheid van de belangrijkste steden. Een geknipte locatie voor eigen bewoning of als investering.


4 slaapkamers
2 badkamers
Halfopen
397 m²
E25

Prijs

€ 890.657

Adres Ninoofsesteenweg 49B - 9450 Denderhoutem

Contacteer Mathieu voor een vrijblijvend gesprek!

Bel ons Mail ons
WhatsApp
Lambrecht Mathieu 2
Hires Hyboma WAL3194 3

Projectbrochure

Meer weten? Bekijk alvast de brochure en laat je verder inspireren.

Of contacteer ons

Ontdek wat deze plek te bieden heeft voor jouw happy home, happy life

Winkels

Sport

Cultuur

Openbaar vervoer

Scholen

Contact

Interesse? Neem vandaag nog contact
met ons op voor een afspraak.