Diksmuide

01.04 - APP

Ontdek Residentie Noordpoort in Diksmuide: 18 lichtrijke appartementen met 1 & 2 slaapkamers, zonnige terrassen en/of tuin, staanplaatsen en garageboxen. Gelegen op slechts 500 meter van de Grote Markt, bieden deze moderne appartementen het perfecte evenwicht tussen comfort en gemak. Met het station, winkels, horecazaken en scholen op wandelafstand, is Residentie Noordpoort ideaal gelegen. De nabijgelegen Ijzervlakte biedt een prachtig decor voor wandel- en fietsliefhebbers, terwijl de appartementen uitkijken op de schilderachtige Handzamedijk, een idyllisch stukje natuur.

Gebouwd met duurzame en tijdloze materialen, biedt Residentie Noordpoort verschillende opties, inclusief gelijkvloerse tuinappartementen met een eigen voordeur, perfect voor wie op zoek is naar een gelijkvloerse woning binnen een residentie. Momenteel is er nog één appartement met 1 slaapkamer beschikbaar, alle andere units hebben 2 slaapkamers, allemaal met mooie zonneterrassen.

Alle nog beschikbare appartementen zijn volledig afgewerkt, inclusief de schilderwerken, waardoor een snelle verhuis naar jouw nieuwe thuis mogelijk is. Voor investeerders biedt dit project direct rendement.

Of je nu op zoek bent naar een eigen woning of een investeringsmogelijkheid, Residentie Noordpoort biedt telkens een uitstekende keuze. Neem vandaag nog contact met ons op voor alle informatie of een bezoek aan het modelappartement.


2 slaapkamers
1 badkamer
E40

Prijs

€ 255.000

Adres Oostendestraat 21-23 - 8600 Diksmuide

Contacteer Janne voor een vrijblijvend gesprek!

Bel ons Mail ons
WhatsApp
Van Canneyt Janne 2
Hires Hyboma WAL3194 3

Projectbrochure

Meer weten? Bekijk alvast de brochure en laat je verder inspireren.

Of contacteer ons

Ontdek wat deze plek te bieden heeft voor jouw happy home, happy life

Winkels

Sport

Cultuur

Openbaar vervoer

Scholen

Contact

Interesse? Neem vandaag nog contact
met ons op voor een afspraak.