hyboma-wij-kopen-jouw-grond

Wij kopen
jouw grond

ONZE TROEVEN

Verkoop je grond aan Hyboma en wees zeker van het beste voorstel.

01

Beste voorstel

Hyboma gaat niet over een nacht ijs bij het bepalen van een grondwaarde. We onderzoeken het ontwikkelingspotentieel, houden rekening met de eigenheid van het dossier en komen met een maximale prijs.

02

Eerlijk advies

Een eigendom ontwikkelen is geen evidente opgave. Daarom geven onze mensen steeds de juiste info, schatten ze de grond juist in en handelen ze in eer en geweten. Want eerlijkheid duurt het langst. Daarnaast gaan we steeds voor een transparante communicatie gedurende de onderhandeling of samenwerking.

03

Financieel sterk

Hyboma is al decennialang een solide en financieel gezond bedrijf. We starten een project dan ook pas op wanneer we zeker zijn dat we het zeker zullen voltooien. Daarnaast mag je er zeker van zijn dat jij jouw centen krijgt.

Wat zijn de opties?

Altijd een oplossing op maat:

01

Kopen

De meest gekende oplossing, waarbij Hyboma je grond aankoopt. Samen komen we een correct bedrag overeen. De papieren worden getekend en je wordt uitbetaald volgens de overeenkomst.

02

Samen ontwikkelen

Ga voor een maximale opbrengst! Hyboma koopt jouw grond niet aan, maar bouwt er wel op. Telkens wanneer een lot wordt verkocht, word jij uitbetaald. Als grondeigenaar krijg je een meerwaarde door de opgerichte gebouwen, maar word je niet belast op die meerwaarde.

03

Ruilen

Wens je niet te verkopen, maar wil je toch een oplossing voor je eigendom? Dan is ruilen de beste optie. We bekijken de mogelijkheden en vergoeden je in de vorm van vastgoed.

hyboma-grond-verkaveling Hires Hyboma WAL 7424 Hires Hyboma WAL 7604

CONTACT

Van plan om je grond te verkopen?
We bespreken graag de mogelijkheden.