hyboma-nieuws

Op de hoogte van
ons laatste nieuws

2023 05 05 BEERNEM Citroenstraat 3

4 juni Infodag op verkaveling Beernem

Ben je op zoek naar een nieuwe woning in Beernem? Kom dan langs op zondag 4 juni, tussen 14u en 17u en ontdek de nieuwe verkaveling aan de Citroenstraat in Beernem.

ARDOOIE Boerderijstraat1 FOTO1

4 juni kijkdag in Ardooie: landelijke kijkwoning

Bouwplannen? Een bouwgrond gekocht of op het oog? Laat je inspireren in deze landelijke kijkwoning in Ardooie, op de grens met Roeselare (wijk De Tassche). Ontdek er meteen ook de bouwgronden en nieuwe woningen, te koop op deze verkaveling.

BRRGAMA14 20 3 Dbeeld 02 2021 1129 VISU Aangepast

4 juni kijkdag in Sint-Kruis Brugge: nieuwe woningen in oprichting

Op zoek naar een nieuwe thuis in Brugge? Ontdek op zondag 4 juni deze charmante, landelijke woningen in opbouw, te koop in Sint-Kruis.

Maldegem Heirweg41 lot3 AV

4 juni kijkdag in Maldegem: nieuwbouwwoning te koop

Zoek je een nieuwe thuis in Maldegem? Ontdek dan op 4 juni deze charmante, landelijke nieuwbouwwoning te koop in de Heirweg.

kijkwoning-eke-hyboma-13

4 juni kijkdag in Eke-Nazareth: moderne kijkwoning

Bouwplannen? Een bouwgrond gekocht of op het oog? Laat je inspireren in deze moderne kijkwoning in Eke, op amper een kwartiertje rijden van Gent.

Ontdek er ook de moderne woningen te koop, die we er bouwen.

kijkwoning-hyboma-poperinge-1

4 juni kijkdag in Poperinge: landelijke kijkwoning

Bouwplannen? Een bouwgrond gekocht of op het oog? Laat je inspireren in deze landelijke kijkwoning in Poperinge. Ontdek ook de verschillende woningen in diverse bouwstijlen en de bouwgronden op deze verkaveling.

Ingelmunster Oostrozebekestraat 49 12 Aangepast

4 juni kijkdag in Ingelmunster: kijkappartement

Zoek je een nieuwe thuis in Ingelmunster of een interessante investering? Ontdek dan Residentie Geuze St. Louis op de vroegere brouwerijsite van Brouwerij Vanhonsebrouck. Je woont er in het centrum, vlak bij winkels, scholen, horecazaken, gemeentehuis, openbaar vervoer en het station. Ontspannen in de natuur kan langs het nabijgelegen kanaal Roeselare-Leie en de Mandelvallei. Je maakt er heerlijke wandel- en fietstochten. Bezoek het kijkappartement op zondag 4 juni, van 14u tot 17u.

Meeneembaarheid registratierechten enkel dit jaar nog mogelijk - Hyboma

Meeneembaarheid registratierechten laatste jaar ingegaan

Wie zijn huis vandaag verkoopt en een andere woning koopt, kan de registratierechten voor de eerste woning gedeeltelijk aftrekken van die van de tweede. Dat systeem van ‘meeneembaarheid’ wordt eind dit jaar definitief afgeschaft. Nog tot eind 2023 heb je als koper de keuze tussen een nieuw verlaagd tarief of de voordelige meeneembaarheid.

Ieper luc martine hyboma 1 kopie

Nieuwe woonst als tweede adem

Hun ruime vrijstaande woning in Veurne inruilen voor een nieuwbouwappartement in Ieper was voor jonge zeventigers Luc Vandersteene en Martine D’Haene geen eenvoudige beslissing. Toch is de balans één jaar na de verhuis over de hele lijn positief. “We zouden iedereen die in onze situatie terechtkomt deze stap aanraden”, zegt Luc. “We gaven onze levenskwaliteit een nieuwe start.”

Mockup inspiratieboek 2020 3

Ontdek alle mogelijkheden voor jouw nieuwe thuis in ons gratis inspiratieboek.

Je bouwplannen vlot realiseren? Hyboma helpt je op weg.

Aan het begin van een bouwtraject sta je voor heel wat keuzes. Om het je makkelijker te maken, tonen we je graag enkele voorbeelden van hoe wij voorgaande projecten aanpakten. Van plannen en indeling tot bouwstijl en afwerking.

Vraag nu ons inspiratieboek aan en ontvang eerstdaags de leukste woonideeën in je bus.

STUUR MIJ EEN GRATIS INSPIRATIEBOEK