hyboma-nieuws

Op de hoogte van
ons laatste nieuws

Ieper luc martine hyboma 1 kopie

Nieuwe woonst als tweede adem

Hun ruime vrijstaande woning in Veurne inruilen voor een nieuwbouwappartement in Ieper was voor jonge zeventigers Luc Vandersteene en Martine D’Haene geen eenvoudige beslissing. Toch is de balans één jaar na de verhuis over de hele lijn positief. “We zouden iedereen die in onze situatie terechtkomt deze stap aanraden”, zegt Luc. “We gaven onze levenskwaliteit een nieuwe start.”

1 Hires Hyboma WAL3650

Bezoek ons op Bouwbeurs Roeselare

Heb je bouwplannen? Een bouwgrond gekocht of op het oog? Kom dan zeker eens langs tijdens de Bouwbeurs in Roeselare.

Jean-francois-mieke-hyboma

Jean-François en Mieke ruilden woning voor nieuwbouwappartement in Residentie Justine

Je krampachtig blijven vasthouden aan het vertrouwde is niet altijd verstandig. Het bouwverhaal van Jean-Francois en Mieke uit Lauwe was een levensles in hoe je de dingen soms eens anders moet durven bekijken. Nieuwe inzichten leverden hen zowel een mooi financieel voordeel op als een prachtige nieuwbouwwoonst.

moderne-woning-hyboma-koksijde

Energiezuinige nieuwbouw verlaagt je energiefactuur

Thermostaat lager zetten, korter douchen, de vaatwasser gebruiken in plaats van met de hand af te wassen … De laatste tijd worden we om de oren geslagen met tips om energie te besparen. Maar de grootste besparing op je factuur? Dat is je woning zélf!

Vind-jouw-bouwgrond-hyboma

Investeren in bouwgrond? Check eerst stedenbouw!

Ga je bouwen? Dan geeft de overheid je doorgaans niet zomaar carte blanche. Er zijn regels te volgen: de zogenoemde stedenbouwkundige voorschriften. Wat ze precies bepalen? En waar je ze vindt? Lees verder.

investeren-hyboma-vastgoed

Investeren in vastgoed?  3 tips voor dé toplocatie

Dat hangt voornamelijk af van je hoofdwoonplaats. De afgelopen jaren kopen mensen steeds vaker vastgoed dicht bij de stadskern. Wij geven jou hieronder drie tips om de ideale locatie te vinden voor je toekomstige vastgoedinvestering.

bouwgrond-appartement-hyboma

In welke types vastgoed kan ik investeren?

Bij Hyboma heb je de keuze uit 5 types vastgoed waarin je kan investeren, afhankelijk van jouw persoonlijke plannen. Je kan je geld ook rechtstreeks beleggen in vastgoedbedrijf Terra², onderdeel van Groep Hyboma.

hyboma-vijf-principes-voor-zorgeloos-bouwverhaal

Onze vijf principes voor een zorgeloos bouwverhaal

Logisch dus dat je daarbij alleen met een geschikte partner in zee wil gaan. Op welke punten Hyboma precies het verschil maakt valt niet in vijf minuten uit te leggen. Wat wel meteen duidelijk is, zijn de vijf unieke principes waarmee Hyboma de weg naar jouw droomwoning effent.

hyboma-werfbezoek

Kan ik mijn werf bezoeken? Alles over je werfbezoek

Jarenlang leefde je naar dit moment toe en nu het zover is, wil je de werken op de voet volgen. De stand van jouw project opvolgen, dat kan via een werfbezoek.

thuis-die-bij-je-leven-past-hyboma

Een thuis die écht bij jouw leven past. Dat is waar wij voor gaan.

Geef je nieuwe thuis vorm met ons inspiratieboek.

Bouwplannen? In ons inspiratieboek vind je tal van voorbeelden op vlak van indeling en bouwstijl die je kunnen inspireren voor jouw nieuwe thuis.

Home by Hyboma zorgt voor de afwerking op jouw maat.

Een persoonlijke binnen- en buitenafwerking door Home by Hyboma maakt het plaatje af.

VRAAG JOUW GRATIS INSPIRATIEBOEK