Over-Hyboma

Hier bouwen we aan
jouw happy home, happy life

Wat doen we?

Van instapklaar tot volledig op jouw maat: wij bouwen, op jouw eigen of onze grond, kwaliteitsvolle nieuwbouwwoningen en -appartementen, tegen een vaste prijs.

Team Hyboma groepsfoto

Waar staan we voor? - CEO Wim Verhaeghe

"Bij Hyboma gaan we verder dan de bouw van woningen en appartementen. Een thuis die écht bij jouw leven past: dat is waar wij voor gaan."

Wat je vastgoedambities ook zijn: jij maakt jouw keuzes, wij doen de rest. Daar zetten we onze jarenlange ervaring en vakkennis voor in.

Contacteer Hyboma
mensen-en-woning-altijd-voorop-hyboma

WAARDEN

Maak kennis met de waarden die wij
hoog in het vaandel dragen.

Wij denken met je mee. Met focus op resultaat en een betrokken en open houding, nemen onze medewerkers en bouwpartners hun verantwoordelijkheid voor jouw happy home, happy life.

01

Verantwoordelijkheid

Vanaf het begin doen we wat van ons wordt verwacht. We engageren ons voor de kwaliteit van de Hyboma-projecten.

02

Betrokkenheid

We luisteren, denken en voelen mee met anderen. Zo voelen we ons verbonden met elkaar en onze klant.

03

Resultaatgericht

Bij Hyboma denken we in oplossingen. We zetten ons steeds in voor de woondroom van onze klanten.

04

Openheid

We zijn open en onbevangen, binnen en buiten onze muren, en stimuleren verandering binnen Hyboma.

Onze historiek

Volg Hyboma doorheen de jaren.

1968

Hyboma wordt actief op de bouwmarkt.

De naam is een samensmelting van hypotheekcentrale en bouwmaatschappij. Het was wijlen Daniël Verhaeghe, de vader van huidig gedelegeerd bestuurder Wim Verhaeghe, die een geheel eigen visie op bouwen ontwikkelde.

1975 - 1981

Hyboma groeit. Zo neemt Daniël Verhaeghe in 1975 twee metsersploegen in dienst en komt er in 1981 een eigen schrijnwerkerij bij.

1997

Nadat de economie in de jaren '80 een sterke krimp doormaakt, brengen de jaren '90 een heropleving. In 1997 komt er een keerpunt in de bouwsector, wanneer het Ruimtelijk Structuurplan Vlaanderen van kracht wordt. Het structuurplan zorgt voor een grotere aandacht voor centrumversterking en verdichting. Als grondontwikkelaar, verkavelaar en bouwonderneming vindt Hyboma snel de juiste antwoorden op deze tendensen.

2007

Verkavelingsafdeling Terra² splitst zich af van Hyboma. In Terra² worden het eigen vermogen, alle gronden en gebouwen dus, ondergebracht. De nieuwe afdeling maakt het ook mogelijk om panden en gronden te financieren via obligaties.

2017

Realvest wordt opgericht. Deze investeringspoot van groep Hyboma wordt in het leven geroepen voor wie op maat wil investeren in nieuwbouw.

2020

Nadat Hyboma in 2001, 2006 en 2011 nieuwe kantoren opent in respectievelijk Brugge, Gent en Roeselare, is het tijd voor een nieuw hoofdkantoor in Kortemark. Het kersverse kantoor, goed voor 1.500 m² kantooroppervlakte, is een echte eyecatcher en betekent een compleet nieuwe beleving voor onze klanten en het sterk gegroeide Hyboma-team, ondertussen zo'n 100 medewerkers sterk.

Hires Hyboma WAL3544 Hires Hyboma WAL3936 Hires Hyboma WAL3221
sam-kimberly-hyboma
gonda-marcel-hyboma
dirk-claudine-hyboma
tom-evelien-hyboma
sophie-patrice-hyboma
Shelly en Ruben 2

Klanten aan het woord

"De Hyboma-adviseur ondernam actie zodra wij met twijfels of vragen zaten. Dat heeft ons vertrouwen in Hyboma enorm versterkt."
Kimberly & Sam

Lees hun verhaal

"Zowel de architect, de werfleider-coördinator als alle aannemers werkten met elkaar samen als één perfect geoliede machine."
Gonda & Marcel

Lees hun verhaal

"Bij Hyboma weten ze waarover ze praten. Hun advies en begeleiding gaven ons het vertrouwen om de stap naar een rendementswoning te wagen."
Claudine & Dirk

Lees hun verhaal

"De werkmannen zorgden er telkens voor dat het terrein er zo kindvriendelijk mogelijk bij lag. Aan kleine details merkten we dat ze rekening hielden met onze dochtertjes."
Evelien & Tom

Lees hun verhaal

"Hyboma zorgde voor een vlotte opvolging. Alles op tijd én kwalitatief. Nu genieten wij ten volle van een huis dat écht van ons tweetjes is."
Sophie & Patrice

Lees hun verhaal

"Wij wilden graag veel vrijheid, van de plannen tot en met de afwerking. En dat werd toegejuicht door de architect, de werfleider én de aannemers."
Shelly & Ruben

Lees hun verhaal