nieuwbouw-woning-hyboma

Vind jouw
nieuwbouwwoning

Shelly en Ruben 2

Verkoop en bouw

Verkoop en bouw
zonder overbruggingskrediet.

Jouw bestaande woonst verkopen en tegelijk een nieuwe thuis bouwen? Onze unieke verkoop- en bouwformule brengt financiële gemoedsrust terwijl Immo by Hyboma naar de juiste koper zoekt.

Ontdek alles over verkoop en bouw

Ervaring & vakkennis

Wat je vastgoedambities ook zijn: jij maakt jouw keuzes, wij doen de rest. Daar zetten we onze jarenlange ervaring en vakkennis voor in. En dat is onze garantie op een happy home, happy life.

hyboma-kijkwoning

Kijkwoningen

Laat je inspireren over de bouwstijl, indeling en afwerking tijdens een bezoek aan een van onze kijkwoningen.

Verken onze kijkwoningen
landelijke-woning-hyboma-de-haan-4

Ontdek Home by Hyboma

Hulp nodig om van jouw nieuwe huis een echte thuis te maken? De binnen- en buitenafwerking van Home by Hyboma maakt het plaatje af.

Bekijk Home by Hyboma
sophie-patrice-hyboma
sam-kimberly-hyboma
dirk-claudine-hyboma
tom-evelien-hyboma
silke-jens-hyboma
gonda-marcel-hyboma

Klanten aan het woord

"Hyboma zorgde voor een vlotte opvolging. Alles op tijd én kwalitatief. Nu genieten wij ten volle van een huis dat écht van ons tweetjes is."
Sophie & Patrice

Lees hun verhaal

"De Hyboma-adviseur ondernam actie zodra wij met twijfels of vragen zaten. Dat heeft ons vertrouwen in Hyboma enorm versterkt."
Kimberly & Sam

Lees hun verhaal

"Bij Hyboma weten ze waarover ze praten. Hun advies en begeleiding gaven ons het vertrouwen om de stap naar een rendementswoning te wagen."
Claudine & Dirk

Lees hun verhaal

"De werkmannen zorgden er telkens voor dat het terrein er zo kindvriendelijk mogelijk bij lag. Aan kleine details merkten we dat ze rekening hielden met onze dochtertjes."
Evelien & Tom

Lees hun verhaal

"Sinds we hier wonen, beseffen we hoe ingenieus de architect met volumes en dimensies is omgesprongen. Dat elke dag mogen ervaren is gewoon schitterend."
Silke & Jens

Lees hun verhaal

"Zowel de architect, de werfleider-coördinator als alle aannemers werkten met elkaar samen als één perfect geoliede machine."
Gonda & Marcel

Lees hun verhaal