Koksijde

alleenstaande woning, idyllisch gelegen op 1210 m² te Koksijde

Bezoek deze prachtige woning op 22 juni van 09u30 tot 12u! Neem contact op met Bo via 0498 74 25 28 om uw afspraak in te plannen.

Bent u op zoek naar een charmante thuis in Koksijde? Laat u betoveren door deze alleenstaande, idyllisch gelegen woning op een perceel van 1210 m². Deze parel bevindt zich in een rustige omgeving omringd door weilanden, vlakbij het golfterrein Ter Hille. Momenteel is het eigendom deels ingericht als woonst en deels als vakantieverblijf. Het kan perfect ook dienst doen als kangoeroewoning of volledig als woonst gebruikt worden.
De woning heeft een uitnodigende inkomhal met een gastentoilet en berging. De ruime en lichtrijke woonkamer is voorzien van een gezellige gashaard en parketvloer. Hierop aansluitend bevindt zich de volledig ingerichte leefkeuken. Op de eerste verdieping bevinden zich twee waardevolle slaapkamers, waarvan één is uitgerust met een dressing. De badkamer is ingericht met een inloopdouche en een ligbad.
Via een afzonderlijke inkom is het vakantieverblijf te bereiken. Deze ruimte beschikt over een volledig ingerichte keuken, een gezellige living met een schuifraam naar het terras waar u volop kunt genieten van een spelletje petanque. Daarnaast zijn er twee comfortabele slaapkamers en een badkamer met douche, lavabo en toilet. Als extra troef is er een afzonderlijke ruimte die momenteel dienst doet als wellness.
Verder beschikt de woning over een ruime garage en zijn er 16 zonnepanelen inbegrepen in de verkoop. Mis deze unieke kans niet om eigenaar te worden van deze charmante woning in Koksijde. Neem vandaag nog contact op en plan uw bezoek in!
4 slaapkamers
2 badkamers
Open
1210 m²

Prijs

€ 880.000

Adres Conterdijk 13 - 8670 Koksijde

Contacteer Bo voor een vrijblijvend gesprek!

Bel ons Mail ons
WhatsApp
Bo Melis2

Ontdek wat deze plek te bieden heeft voor jouw happy home, happy life

Winkels

Sport

Cultuur

Openbaar vervoer

Scholen

Contact

Interesse? Neem vandaag nog contact
met ons op voor een afspraak.