Roeselare

Instapklare woning met 3 slaapkamers en stadstuintje

Stap binnen in deze prachtig gerenoveerde woning, klaar om direct in te trekken! Centraal gelegen te Roeselare kan deze woning jouw nieuwe thuis worden!

Bij binnenkomst wordt u verwelkomd door een gezellige woonkamer met een knisperende houtkachel, ideaal voor gezellige avonden thuis. De keuken is volledig uitgerust en biedt alle nodige ruimte om te koken en te genieten van maaltijden met familie en vrienden.

De badkamer is voorzien van zowel een bad als een douche, ideaal voor uw dagelijkse routine. De hoofdslaapkamer heeft een handige dressing, terwijl de andere twee slaapkamers ingebouwde kasten hebben, waardoor er voldoende opbergruimte is.

Stap naar buiten en ontdek de leuke stadstuin, perfect om te ontspannen en te genieten van de buitenlucht. Een handige tuinberging biedt extra opslagruimte voor al uw benodigdheden.

Deze woning is niet alleen een huis, maar een echt thuis waar u zich direct op uw gemak zult voelen. Mis deze unieke kans niet en plan vandaag nog uw bezichtiging op 051 480 980!
3 slaapkamers
1 badkamer
Halfopen
121 m²

Prijs

€ 265.000

Adres Mandellaan 24 - 8800 Roeselare

Contacteer Martine voor een vrijblijvend gesprek!

Bel ons Mail ons
WhatsApp
Monteyne Martine 2

Ontdek wat deze plek te bieden heeft voor jouw happy home, happy life

Winkels

Sport

Cultuur

Openbaar vervoer

Scholen

Contact

Interesse? Neem vandaag nog contact
met ons op voor een afspraak.