Hyboma Poperinge Magdalenastraat 12 05

Home by Hyboma

Een woning wordt pas echt een thuis wanneer deze helemaal is afgewerkt en ingericht. De interieuradviseurs van Home by Hyboma helpen je hier graag bij.

Totaalafwerking

De afwerking van je nieuwbouw:
wij regelen het graag voor jou

Maak kennis met onze unieke service voor totaalafwerking: Home by Hyboma. Onze begeleiding en ervaring zorgen ervoor dat ook de laatste fase van je bouwproject vlot verloopt, en dat jij in een volledige ingerichte woning kan intrekken.

alles-over-het-compromis-hyboma

DE MOGELIJKHEDEN

Waarmee kunnen we jou helpen?

01

Kleuradvies

Welke tinten geven je interieur een warme of strakke uitstraling? Welke binnen- en buitenschilderwerken moet je zeker in het begin laten doen? Onze vakmensen geven je goede raad én een duidelijke prijs.

02

Lichtadvies

Verlichting hoeft niet duur te zijn. Met een klein budget zorg je al voor sfeervolle verlichting. Wij vertellen je precies hoe je het optimale effect krijgt en welk prijskaartje daaraan vasthangt.

03

Meubels en decoratie

Denk je aan maatwerk maar twijfel je over de haalbaarheid? Dan is dit dé manier om zekerheid te krijgen. Of zoek je ideetjes over de aankleding van je nieuwe woning? Dan is de klare kijk van onze interieurspecialisten zeker een meerwaarde.

04

Raamafwerking

Ook hier zijn de mogelijkheden talrijk: gordijnen, screens, shutters … Maar wat is voor jou de beste oplossing? Onze professionals zetten de mogelijkheden en de prijzen op een rij.

05

Tuinaanleg

Na de bouw wil je jouw tuin liefst zo snel mogelijk volledig omtoveren tot een groene oase. Wij zorgen met plezier voor de aanleg van jouw oprit en tuin.

06

Veiligheidssystemen

Iedereen is welkom in je nieuwe nestje, maar inbrekers zijn natuurlijk ongewenste gasten. Ook voor je woningverzekering is een alarm- en toezichtsysteem een plus.

07

Domotica

De toekomst is aan het Internet of Things. Alles wordt voor je aangestuurd via je smartphone of computer. Maar wat komt daar allemaal bij kijken? Daar helpen we je graag bij.

Op jouw maat

Wat zijn de voordelen van
Home by Hyboma?

  • Bespaar tijd
  • Garantie op kwaliteit
  • Makkelijk vergelijken
  • Budgetvriendelijk
  • Versnelde afwerking
Contacteer ons voor een afwerking op maat
kijkwoning-erpemere-hyboma
Mockup inspiratieboek 2023 1 Groot

Ontdek alle mogelijkheden voor jouw nieuwe thuis in ons gratis inspiratieboek.

Je bouwplannen vlot realiseren? Hyboma helpt je op weg.

Aan het begin van een bouwtraject sta je voor heel wat keuzes. Om het je makkelijker te maken, tonen we je graag enkele voorbeelden van hoe wij voorgaande projecten aanpakten. Van plannen en indeling tot bouwstijl en afwerking.

Vraag nu ons inspiratieboek aan en ontvang eerstdaags de leukste woonideeën in je bus.

STUUR MIJ EEN GRATIS INSPIRATIEBOEK