home-by-hyboma

Home by Hyboma

Een woning wordt pas echt een thuis wanneer deze helemaal is afgewerkt en ingericht. De interieuradviseurs van Home by Hyboma helpen je hier graag bij.

Totaalafwerking

De afwerking van je nieuwbouw:
wij regelen het graag voor jou

Maak kennis met onze unieke service voor totaalafwerking: Home by Hyboma. Onze begeleiding en ervaring zorgen ervoor dat ook de laatste fase van je bouwproject vlot verloopt, en dat jij in een volledige ingerichte woning kan intrekken.

alles-over-het-compromis-hyboma

DE MOGELIJKHEDEN

Waarmee kunnen we jou helpen?

01

Kleuradvies

Welke tinten geven je interieur een warme of strakke uitstraling? Welke binnen- en buitenschilderwerken moet je zeker in het begin laten doen? Onze vakmensen geven je goede raad én een duidelijke prijs.

02

Lichtadvies

Verlichting hoeft niet duur te zijn. Met een klein budget zorg je al voor sfeervolle verlichting. Wij vertellen je precies hoe je het optimale effect krijgt en welk prijskaartje daaraan vasthangt.

03

Meubels en decoratie

Denk je aan maatwerk maar twijfel je over de haalbaarheid? Dan is dit dé manier om zekerheid te krijgen. Of zoek je ideetjes over de aankleding van je nieuwe woning? Dan is de klare kijk van onze interieurspecialisten zeker een meerwaarde.

04

Raamafwerking

Ook hier zijn de mogelijkheden talrijk: gordijnen, screens, shutters … Maar wat is voor jou de beste oplossing? Onze professionals zetten de mogelijkheden en de prijzen op een rij.

05

Tuinaanleg

Na de bouw wil je jouw tuin liefst zo snel mogelijk volledig omtoveren tot een groene oase. Wij zorgen met plezier voor de aanleg van jouw oprit en tuin.

06

Veiligheidssystemen

Iedereen is welkom in je nieuwe nestje, maar inbrekers zijn natuurlijk ongewenste gasten. Ook voor je woningverzekering is een alarm- en toezichtsysteem een plus.

07

Domotica

De toekomst is aan het Internet of Things. Alles wordt voor je aangestuurd via je smartphone of computer. Maar wat komt daar allemaal bij kijken? Daar helpen we je graag bij.

Op jouw maat

Wat zijn de voordelen van
Home by Hyboma?

  • Bespaar tijd
  • Garantie op kwaliteit
  • Makkelijk vergelijken
  • Budgetvriendelijk
  • Versnelde afwerking
Contacteer ons voor een afwerking op maat
Ballegeer Sara
kijkwoning-erpemere-hyboma
thuis-die-bij-je-leven-past-hyboma

Een thuis die écht bij jouw leven past. Dat is waar wij voor gaan.

Geef je nieuwe thuis vorm met ons inspiratieboek.

Bouwplannen? In ons inspiratieboek vind je tal van voorbeelden op vlak van indeling en bouwstijl die je kunnen inspireren voor jouw nieuwe thuis.

Home by Hyboma zorgt voor de afwerking op jouw maat.

Een persoonlijke binnen- en buitenafwerking door Home by Hyboma maakt het plaatje af.

VRAAG JOUW GRATIS INSPIRATIEBOEK
Deze site maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren.

Voorkeuren