Diksmuide

Modelappartement Diksmuide

Ontdek residentie Noordpoort aan de Oostendestraat 21 in Diksmuide: 18 lichtrijke appartementen met 1 & 2 slaapkamers, zonnige terrassen en/of tuin, staanplaatsen en garageboxen. Je vindt de residentie op 500 meter van de Grote Markt, op wandelafstand van het station, winkels, horecazaken en scholen. De nabijgelegen Ijzervlakte biedt heel wat mooie wandel- en fietsroutes. De appartementen kijken uit op de Handzamedijk, een mooi en idyllisch stukje natuur.

Op het gelijkvloers kan je het ingerichte modelappartement bezichtigen. Dit appartement beschikt over een inkomhal, een ruime woon- en eetkamer, een open keuken, 2 slaapkamers, een badkamer, een berging, een tuintje en zonnig terras. Dit energiezuinige appartement beschikt over private regenput en zonnepanelen. Zachte, neutrale tinten, in combinatie met lichte houtsoorten, zorgen voor een warm en rustgevend interieur.

Het doorzonappartement werd functioneel ingericht en baadt in het zonlicht. Kom gerust een kijkje nemen, contacteer ons en reserveer jouw bezoekmoment.

Adres Oostendestraat 21 - Diksmuide

Diksmuide Oostendestraat 21 15

Ontdek wat deze plek te bieden heeft voor jouw happy home, happy life

Winkels

Sport

Cultuur

Openbaar vervoer

Scholen

Contact

Interesse? Neem vandaag nog contact
met ons op voor een afspraak.