Terug naar overzicht

Snel verhuizen naar een nieuwbouwwoning met een extra afwerkingscheque van € 5.000!

Snel verhuizen naar een nieuwbouwwoning? Het kan!

Steeds meer mensen, die een nieuwbouwwoning wensen, kiezen voor een instapklare woning. Er zijn immers tal van voordelen verbonden aan de aankoop van een (bijna) afgewerkte woning: het totale kostenplaatje is vooraf duidelijk gekend, als koper ervaar je minder keuzestress, je kan je al een goed beeld vormen van je toekomstige thuis én de woning is snel beschikbaar

Hires Hyboma WAL4056

Extra afwerkingscheque € 5.000

Van 15 juli tot en met 15 september ontvang je, bij de aankoop van een woonklare woning, een extra afwerkingscheque van € 5.000 exclusief btw. Dit bedrag kan je aanwenden om een afwerking naar keuze gratis te laten uitvoeren door Hyboma. De aanleg van een terras, laminaat in de slaapkamers, … aan jou de keuze. Hieronder vind je een overzicht van alle woningen die in aanmerking komen voor deze tijdelijke actie.

Snel beschikbaar

In tegenstelling tot nieuwbouwwoningen die nog gebouwd moeten worden, waarbij de bouwperiode tot één of twee jaar kan duren, zijn instapklare woningen snel beschikbaar. Veel van onze woningen in oprichting kunnen afgewerkt worden tegen het verlijden van de notariële akte. Ideaal als je je huidige woonst binnenkort moet verlaten en snel een nieuwe thuis nodig hebt. Vaak betekent het ook dat je geen duur overbruggingskrediet moet aangaan.

Tastbare woning

Voor sommige mensen is het lastig om zich een voorstelling te maken van hun toekomstige woning als deze nog gebouwd moet worden. Dit probleem verdwijnt echter bij een huis dat al in aanbouw of bijna afgewerkt is. Je kan de woning al bezoeken, de sfeer opsnuiven en een duidelijk beeld vormen van de indeling, de grootte van de kamers, en nog zoveel meer.

Minder keuzestress

Bij de aankoop van een woonklare woning zijn veel keuzes al gemaakt: alle buitenmaterialen werden door onze afdeling projectontwikkeling, in samenspraak met de architect, gekozen. Deze experts zijn perfect op de hoogte van de nieuwste trends en opteren voor materialen die duurzaam zijn en samen een harmonieus geheel vormen. Soms zijn ook al de afwerkingsmaterialen gekozen, vaak in overleg met een interieurarchitect.

Als koper moet je niet zelf verschillende toonzalen bezoeken en afwegen welke materialen het beste zijn. Hyboma wil zijn klanten zoveel mogelijk ontzorgen en begeleiden naar een smaakvol afgewerkte, instapklare woning.

Financiële zekerheid

Bij woonklare woningen ligt het totale kostenplaatje vooraf vast. Je kan, rekening houdend met jouw eigen middelen, perfect het bedrag van de hypotheeklening bepalen. Onvoorziene uitgaven of meerkosten zullen er niet zijn. Dit zorgt voor financiële zekerheid en gemoedsrust.

Ontdek onze (bijna) afgewerkte woningen

Hyboma heeft een ruim aanbod nieuwbouwwoningen die in oprichting of (bijna) afgewerkt zijn. Van ruwbouw, over water- en winddicht, tot volledig afgewerkt.

Via deze link kan je ons aanbod leren kennen. De woningen die in aanmerking komen voor de extra afwerkingscheque van € 5.000 (exclusief btw) herken je aan de gele sticker. 

Wil je graag meer informatie? Of een woning bezichtigen? Contacteer ons via info@hyboma.be of 051 480 980.