Terug naar overzicht

"We investeerden in een nieuwbouwwoning om te verhuren"

Dirk en Claudine besloten op een dag om te investeren in een nieuwbouwwoning.

Het koppel wou het huis vervolgens kunnen verhuren. “Het was uiteraard onze bedoeling om hier een mooi rendement aan over te houden. De opbrengsten moesten opwegen tegen de kosten van onze investering. Bij Hyboma weten ze uit hun jarenlange ervaring waarover ze praten. Hun advies en begeleiding hebben ons het vertrouwen gegeven om de stap uiteindelijk te wagen.”

dirk-claudine-hyboma

“Het huis is mooi en professioneel afgewerkt”

En zijn ze ook tevreden met het resultaat? “Absoluut, ons huis is mooi en professioneel afgewerkt, mét oog op de toekomst. Zo hebben ze een centrale koker geplaatst voor alle leidingen. Daardoor kunnen we de woning later eventueel nog aanpassen. We kunnen bijvoorbeeld een veranda laten aanbouwen. Iets wat een meerwaarde is om toekomstige huurders aan te trekken.”

“Ze hielden zich aan het prijskaartje”

Wat het koppel nog enorm apprecieerde? “Het feit dat Hyboma zich aan het vooraf afgesproken prijskaartje hield. En dat ze mensen in dienst hebben die weten waar ze mee bezig zijn. Dat nam heel wat onzekerheid en stress bij ons weg.” De flexibiliteit is ook iets wat Dirk en Claudine een groot pluspunt vonden. “Normaal mag je een bouwwerf niet betreden, maar bij Hyboma zijn ze daar gelukkig niet te strikt in. We mochten ons huis in opbouw dus wel komen bekijken met familie en vrienden. ”

“We vonden vrijwel meteen een huurder”

Dirk en Claudine hebben na de bouw van hun huis niet lang moeten wachten op een huurder. “Na de afronding van de werken vonden we zo goed als onmiddellijk een huurder. We waren dus al snel zeker van onze inkomsten. Ons idee van een investeringspand is eigenlijk exact uitgedraaid zoals we op voorhand gehoopt hadden!”

Investeren in vastgoed doe je hier