Terug naar overzicht

Een lastenboek voor je woning: wat is het?

Als je van plan bent een huis te bouwen wil je op voorhand een goed zicht hebben op wat je bouwproject in totaal gaat kosten. Het is vooral interessant om te weten wat er concreet is inbegrepen in de prijs en wat niet. Een lastenboek of bestek zorgt op dat vlak voor duidelijkheid.

lastenboek-woning-hyboma

Wat staat er in een lastenboek?

In een lastenboek kan je in begrijpelijke taal de verschillende stappen van je bouw van a tot z volgen. Eerst en vooral krijg je via grondplannen en doorsnedes vanuit verschillende standpunten te zien op welke plaats in de verkaveling je huis staat. Je krijgt zelfs al het eindresultaat te zien in 3D-beelden zodat je een realistisch beeld hebt van je toekomstige woning. Er staat ook precies omschreven hoe jullie huis of appartement zal gebouwd worden en met welke materialen. Van de grondwerken tot en met de afwerking van je keuken.

Wat is inbegrepen en waarvoor is er een meerkost?

Het is handig om op voorhand te weten wat alles je gaat kosten. In het lastenboek staat precies wat je voor jouw budget krijgt. Als je je keuken of badkamer graag volledig volgens je eigen smaak wil inrichten is dat zeker mogelijk. Je krijgt dan telkens een gedetailleerd overzicht van de meerkosten. Samen met je bouwadviseur overloop je alle werken en weet je op welke extra kosten je moet rekenen.

thuis-die-bij-je-leven-past-hyboma

Een thuis die écht bij jouw leven past. Dat is waar wij voor gaan.

Geef je nieuwe thuis vorm met ons inspiratieboek.

Bouwplannen? In ons inspiratieboek vind je tal van voorbeelden op vlak van indeling en bouwstijl die je kunnen inspireren voor jouw nieuwe thuis.

Home by Hyboma zorgt voor de afwerking op jouw maat.

Een persoonlijke binnen- en buitenafwerking door Home by Hyboma maakt het plaatje af.

VRAAG JOUW GRATIS INSPIRATIEBOEK