Terug naar overzicht

In welke types vastgoed kan ik investeren?

Bij Hyboma heb je de keuze uit 5 types vastgoed waarin je kan investeren, afhankelijk van jouw persoonlijke plannen. Je kan je geld ook rechtstreeks beleggen in vastgoedbedrijf Terra², onderdeel van Groep Hyboma.

bouwgrond-appartement-hyboma

1. Nieuwbouwappartement voor verhuur

Op verschillende locaties biedt Hyboma nieuwbouwappartementen aan waarin jij kan investeren. Het gaat telkens om hedendaagse appartementen. Je kiest uit een één-, twee- of drieslaapkamerappartement. Jij bepaalt bovendien zelf welke materialen gebruikt worden voor de afwerking. Informeer gerust naar onze afwerkingspakketten om jouw pand volledig verhuurklaar te maken.

Bekijk aanbod appartementen

2. Nieuwbouwwoning voor verhuur

Hyboma bouwt op verschillende locaties woningen volgens de nieuwste bouwtechnieken. Elke woning haalt dan ook de recentste energienormen. Jij hebt voor jouw vastgoedinvestering de keuze uit een afgewerkte woning, woningen in opbouw of een woning die nog gebouwd moet worden. Afhankelijk van de fase van het project kies je de afwerking volledig zelf.

Ontdek ons aanbod woningen

3. Bouw met Hyboma jouw opbrengsteigendom

Beschik je zelf over een bouwgrond of een afbraakpand, en heb je de middelen om er een opbrengsteigendom op te bouwen? Dan kan je Hyboma inschakelen als bouwpartner en bouwen wij jouw gebouw op jouw grond. Samen tekenen we de plannen uit en ontzorgen we je van a tot z, op maat van jouw wensen.

Ontwikkelen met Hyboma

4. Tweede verblijf aan de kust: vakantiedomein Zee & Polder

Zee & Polder biedt vakantiewoningen aan op hun gezellige en rustige vakantiepark in Lombardsijde (in het midden van de driehoek zee, polders en Nieuwpoort). De perfecte locatie om samen met familie of vrienden vakanties en weekends aan de kust door te brengen. Het domein ligt niet ver van het strand en is beveiligd met slagbomen. De luxueuze en moderne vrijstaande woningen zijn erg ruim en comfortabel. Op het domein is er ook een plein waar verschillende sporten kunnen beoefend worden en waar kinderen kunnen spelen.

5. Belegging in vastgoedbedrijf Terra²

Bij vastgoedbedrijf Terra², onderdeel van Groep Hyboma, ga je een obligatielening op naam aan. Jij leent Terra² geld en krijgt hiervoor een periodieke rentevergoeding. Wij financieren vervolgens via deze obligaties panden en gronden, het beheer én de uitbouw. Je tekent in voor een bedrag naar keuze. De looptijd gaat van 3 tot 7 jaar. Je kan dankzij een obligatielening een mooie extra opbrengst krijgen op het einde van de rit.

Graag nog meer weten over investeren in vastgoed? Wij helpen je graag!

Neem contact op