Terug naar overzicht

“Een huis volledig volgens onze eigen smaak

Johan en Sabine hadden op voorhand een heel duidelijk idee van wat ze wél en niet wilden in een huis. “Ik denk wel dat wij veeleisende klanten waren,” lacht Johan. “Wat wil je, met twee grootvaders in de familie die aannemer waren, een vader die gepensioneerd architect is en een dochter die een opleiding tot architect-ingenieur volgt.” Hyboma ging de uitdaging echter aan. En mét succes volgens Johan en Sabine. “We zijn ongelofelijk blij met het resultaat.”

sabine-johan-hyboma

“We vonden bouwgrond op maat”

Het koppel zocht al een tijdje naar bouwgrond. Bij Hyboma vonden ze uiteindelijk het ideale stuk grond. “We hadden onze zinnen gezet op een stuk bouwgrond in de buurt. Maar eigenlijk was het te groot voor ons. We zagen het tuinonderhoud niet echt zitten,” legt Johan uit. “Maar toen ontdekte Hyboma de grond en deelde het op in twee percelen. We hebben dan niet lang meer getwijfeld,” vertelt Sabine.

“Geen makkelijk huis om te bouwen”

Architect Yves bekeek vervolgens samen met Johan en Sabine de mogelijkheden. “Hij toverde al onze wensen om tot een uniek concept. Alleen maar respect voor hem!” Ook over de ruwbouwploeg is het koppel lovend. “De stielmannen hebben echt geweldig werk geleverd. Ons huis is namelijk een moeilijke constructie die bestaat uit twee verdiepingen. Er kwam dan ook veel staal aan te pas. Maar het is hen gelukt!”

Het feit dat niet alles perfect volgens plan is verlopen vinden Johan en Sabine niet meer dan normaal. “Dat is toch bijna nooit het geval tijdens een bouw? Het resultaat is en blijft het belangrijkste. En daarover zijn wij heel tevreden.” Het ideale stuk bouwgrond, een huis volledig op hun maat en een professionele service: Johan en Sabine kijken meer dan tevreden terug op hun bouwervaring met Hyboma.

Vind jouw woning op maat