Terug naar overzicht

“Mijn fietsenwinkel en woning onder één dak”

Ondernemer Marc was op zoek naar een nieuwe locatie voor zijn fietsenwinkel Odiel. Hij wou echter ook graag ter plekke kunnen wonen. Hij dacht meteen aan Hyboma voor zijn bouwplannen. “Ik had al eens een huis gebouwd met Hyboma. Mijn ervaring was toen heel positief. Ze waren erg flexibel tijdens de bouw van mijn vorige woning, dus wou ik graag weer met hen werken.”

fietsenwinkel-marc-haspeslagh-hyboma

“Mijn eigen schetsen werden werkelijkheid”

Marc had zelf al wat ideeën op papier gezet. Ook had hij de eerste schetsen gemaakt. Zijn persoonlijke voorkeur ging uit naar moderne achitectuur die tegelijk ook past bij zijn retrofietsen. “Ik overlegde mijn plannen eerst met de architect en Dirk, adviseur bij Hyboma. Zij konden me geruststellen dat mijn plannen absoluut haalbaar waren. De realisatie van mijn droom kon nu echt beginnen!”

“We vonden een ideale locatie voor mijn project”

Niet alleen kreeg Marc een officiële go voor zijn bouwplannen, Hyboma vond ook een perfect gelegen stuk bouwgrond dichtbij zijn vorige woning. “Voorbijgangers kunnen de fietsen goed zien vanaf de straatkant. Zowel mijn werkplaats als toonzaal bevinden zich op het gelijkvloers. Mijn zaak is met andere woorden optimaal zichtbaar.” De vorige locatie van Marcs winkel was heel wat minder ideaal. “Ik woonde in een verkaveling zonder veel passage. Ik liep hierdoor heel wat klanten mis. Nu is mijn winkel veel bereikbaarder."

“Ook het woongedeelte is helemaal mijn stijl”

Over zijn nieuwe woonruimte is Marc eveneens heel tevreden. “Ik woon op de eerste verdieping en het woongedeelte is in loftstijl ontworpen. Dankzij de moderne architectuur met plat dak voelt het daar heel ruim.” Het nieuwe pand van Marc voldoet op alle vlakken aan zijn eisen en verwachtingen. “Het is de perfecte combinatie van werk en privé.”

Laat ons je bouwplannen weten