Terug naar overzicht

Nieuwbouwzondag 20 oktober:ontdek onze nieuwe woningen, appartementen en bouwgronden in Lochristi

Kantschoolweg (tegenover nr 4) - 9080 Lochristi

Ontdek op Nieuwbouwzondag 20 oktober ons aanbod in Lochristi-Zeveneken: nieuwe (bijna afgewerkte) woningen, appartementen en bouwgronden te koop.

LCEZEDA34 3 Dbeeld 01 2022 0306 VISU Groot

Ontdek op Nieuwbouwzondag ons aanbod in Zeveneken, een deelgemeente van Lochristi. Je woont rustig, in een doodlopende straat in het centrum, vlak bij een bakker, een slager, een apotheek, een school en het openbaar vervoer. Net om de hoek kan je volop genieten van 3.500 m² groen: het Bonnebos, een speelbos met een vlonderpad.  Bovendien geniet je hier ook van een vlotte verbinding met de E17, E40, R4, Gent en Lokeren.

We verkopen er verschillende nieuwbouwwoningen (modern, landelijk, tijdloos) in oprichting of bijna afgewerkt.  Ontdek er ook onze bouwgronden voor open en halfopen bebouwing met oppervlaktes van 295 m² tot 765 m². De ruime stedenbouwkundige voorschriften (1 of 2 bouwlagen, vlak of hellend dak) bieden je tal van mogelijkheden. Of maak kennis met Residentie 't Eikennest: nieuwe, energiezuinige appartementen met 2 slaapkamers en zuid gerichte tuin en/of terras.

Ontdek de woningen: Vind jouw nieuwbouwwoning | Hyboma  de appartementen: Residentie 't Eikennest | Hyboma de bouwgronden: Bouwgronden | Hyboma

Kom een kijkje nemen op Nieuwbouwzondag 20 oktober. Een afspraak maken is niet nodig, Janne ontvangt je graag tussen 14u en 17u nabij Kantschoolweg 4.

Ontdek onze bouwgronden, nieuwe woningen en appartementen in Lochristi