Terug naar overzicht

Onze vijf principes voor een zorgeloos bouwverhaal

Een woning bouw je niet voor even, maar voor het leven.

Logisch dus dat je daarbij alleen met een geschikte partner in zee wil gaan. Op welke punten Hyboma precies het verschil maakt valt niet in vijf minuten uit te leggen. Wat wel meteen duidelijk is, zijn de vijf unieke principes waarmee Hyboma de weg naar jouw droomwoning effent.

hyboma-vijf-principes-voor-zorgeloos-bouwverhaal

1. Bouwen op maat

Bouwen op maat is jouw eigen woondroom realiseren. Daarom start elk nieuw bouwverhaal bij Hyboma met een grondige voorstudie op basis van jouw persoonlijke voorkeuren en budget. Via 3D-beelden en plannen krijg je op voorhand een beeld van jouw toekomstige huis. In elke bouwfase ben je zelf de bevoorrechte getuige van hoe jouw ideale woning steeds meer vorm krijgt.

2. Vaste prijsgarantie

In de vaste prijs van een Hyboma nieuwbouwwoning zit jouw complete bouwverhaal. Dat start met de minutieuze berekening van het totale project. Standaard voert Hyboma een uitgebreide voorstudie uit, een grondsondering, een hoogtemeting en een berekening van alle opties om ruim binnen de energieprestatiemarges te blijven. Dat bespaart je een hoop geld, zowel tijdens als lang na de bouw. De jarenlange ervaring binnen de bouwwereld zorgt ervoor dat Hyboma alle materialen aan gunstige voorwaarden kan aankopen. De materialen en afwerking kies je zelf, de geschikte vakmensen voor elk aspect van de bouw kan Hyboma je aanreiken. Op het moment dat je je contract tekent, weet je exact wat het totaalplaatje kost.

3. Persoonlijke begeleiding

Iedere keuze in een nieuwbouwtraject heeft een financiële impact. Dat zorgt vaak voor twijfels en stress. Daarom riep Hyboma een tweetal jaar geleden de functie van ‘klantenbegeleider’ in het leven. Specifiek voor de periode tussen het tekenen van je contract en het starten van de werken, krijg je een persoonlijke klantenbegeleider toegewezen die beschikbaar is voor al jouw praktische en administratieve vragen. Tijdens de werken informeren de projectleiders je dan weer graag over alle vorderingen en staan gedurende en lang na je bouwverhaal voor je klaar. Zij waken ook over het respecteren van de vaste opleverdatum. Die nauwe betrokkenheid kadert perfect in het Hyboma-motto happy home, happy life.

4. Verkoop en bouwformule

Hyboma biedt je de vrijheid om te bouwen op jouw eigen grond of op een bouwgrond uit het Hyboma-aanbod. Met de formule ‘Verkoop en bouw’ biedt Hyboma een antwoord aan kandidaat-bouwers die een nieuw huis willen bouwen of kopen, maar eerst nog hun huidige woning willen verkopen. Ze hoeven geen overbruggingskrediet te betalen tot hun huidige woning verkocht is. Zo kunnen ze gewoon in hun huidige eigendom blijven wonen tot hun nieuwe woning klaar is. Hyboma bekommert zich intussen - in nauw overleg met jou als eigenaar - om de verkoop van je huidige woning. Zodra je vorige woning verkocht is, start Hyboma met de bouwwerken. Anders dan bij een overbruggingskrediet betaal je met deze formule bovendien geen dossierkosten of interesten. Je investeert je beschikbaar budget dus gewoon integraal in je nieuwe project.

5. Ervaren bouwpartner

Een bouwverhaal staat of valt natuurlijk met de keuze van een geschikte bouwprofessional. Hyboma is de voorbije halve eeuw uitgegroeid tot één van de vaste waarden in de Vlaamse bouwwereld. Vanuit de kantoren in Kortemark, Brugge, Gent en Roeselare begeleiden de Hyboma-mensen werven die zich vooral in Oost- en West-Vlaanderen situeren. De solide financiële basis, de ruime ervaring en de gezonde pool van eigen kavels waarover Hyboma beschikt, garanderen je gedurende het volledige bouwverhaal maximale gemoedsrust en zekerheid.

Bezoek een kijkwoning
Mockup inspiratieboek 2023 1 Groot

Ontdek alle mogelijkheden voor jouw nieuwe thuis in ons gratis inspiratieboek.

Je bouwplannen vlot realiseren? Hyboma helpt je op weg.

Aan het begin van een bouwtraject sta je voor heel wat keuzes. Om het je makkelijker te maken, tonen we je graag enkele voorbeelden van hoe wij voorgaande projecten aanpakten. Van plannen en indeling tot bouwstijl en afwerking.

Vraag nu ons inspiratieboek aan en ontvang eerstdaags de leukste woonideeën in je bus.

STUUR MIJ EEN GRATIS INSPIRATIEBOEK