Terug naar overzicht

“Ik bouwde al twee keer met Hyboma!”

Sophie koos al twee keer voor Hyboma om haar huis te bouwen. De reden waarom ze zo tevreden is? “De opvolging bij Hyboma is super. Je kan echt op hen vertrouwen. Ze houden zich aan hun belofte en werken alles af binnen de afgesproken termijn. Iets wat toch wel heel belangrijk is tijdens een bouw.”

sophie-patrice-hyboma

“Ik was meteen gewonnen voor de projectwoningen”

“De eerste keer dat ik een huis liet bouwen was in 2012. Ik verkocht mijn toenmalige woning bij Hyboma en zag één van hun projectwoningen. Ik was onmiddellijk enthousiast en besloot er voluit voor te gaan. En daar heb ik nog geen seconde spijt van gehad.”

Verhuizen voor de liefde

Een paar jaar later leert Sophie Patrice kennen. “Op zich was mijn huis zeker groot genoeg voor ons twee. We wilden echter graag een woning van ons samen. Iets dat we met z’n tweeën gebouwd hebben. Aangezien ik zo tevreden was over mijn vorige bouw bij Hyboma, was de keuze rap gemaakt.”

“We vonden een stuk bouwgrond bij ons in de buurt”

Sophie en Patrice namen contact op met Bert, de adviseur van Hyboma. “We wilden graag op onze verkaveling blijven wonen voor de kinderen. En gelukkig vond Bert een beschikbare bouwgrond in onze buurt. Onze droom kon eindelijk werkelijkheid worden!”

“Onze keuken is écht geslaagd”

Over de kwaliteit van de bouwwerken heeft Sophie niets dan lof. “Ik wil de plaatser van de keuken een dikke pluim geven voor zijn perfectionisme. We zitten hier graag en vaak. Echt heel geslaagd werk. Ook over de plakker zijn we erg tevreden: alles is kaarsrecht geplakt.”

“Problemen worden meteen opgelost”

“Uiteraard verliep niet alles vlekkeloos. Er kan nu eenmaal altijd wel eens iets fout lopen tijdens een bouw. Maar wat we zo fantastisch vinden is dat Hyboma foutjes meteen erkent én oplost. Eén van de werkmannen had bijvoorbeeld ons keukenblad beschadigd. Hyboma heeft het blad meteen laten vervangen. Echt chapeau voor die vlotte service. Dat bespaart je veel kopzorgen! Een vlotte opvolging, alles op tijd af én een kwalitatief resultaat. Sophie en Patrice hebben dan ook niets dan lof voor Hyboma. “En nu genieten wij ten volle van het huis dat écht van ons tweetjes is.”

Vind jouw nieuwbouwwoning