Terug naar overzicht

“Wij zochten een huis op maat van onze twee dochtertjes”

De reden waarom Tom en Evelien wilden verhuizen?

“Onze vorige woning was 100 jaar oud en lag aan een drukke weg. Op zich een toffe woning, maar niet ideaal voor een jong gezin. We vonden de ligging te gevaarlijk voor onze twee dochtertjes. En dus besloten we op een veiligere plaats een nieuw huis te bouwen.”

tom-evelien-hyboma

“De 3D-beelden gaven ons al een goed beeld van het huis”

Bij Hyboma voelden Tom en Evelien zich meteen op hun gemak. “We hadden op voorhand al wat informatie verzameld en bouwondernemingen met elkaar vergeleken via het internet. Een goede vriendin van mij raadde ons toen Hyboma aan. Ik heb dan meteen een afspraak gemaakt.” En dat bleek een zeer goede keuze. “We merkten onmiddellijk dat ze heel professioneel zijn en veel ervaring hebben. De 3D-beelden van ons toekomstige huis waren echt handig. Zo kregen we meteen een goed beeld van ons toekomstige huis. Ze gaven ons vanaf het begin alle informatie die we nodig hebben. De beslissing was snel gemaakt. En het eindresultaat voldoet ook echt aan onze verwachtingen.”

“Een kindvriendelijke werf”

De bouwwerken zijn vlot verlopen, vertellen Tom en Evelien. “Natuurlijk hebben we wat kleine probleempjes gehad. Maar als je de volledige bouwperiode bekijkt, zijn die te verwaarlozen.” Het koppel is dan ook erg te spreken over de kwaliteiten van het team op de werf. “De werkmannen zorgden er telkens voor dat het terrein er zo kindvriendelijk mogelijk bij lag. Het blijft natuurlijk een werf. Maar aan kleine details merkten we dat ze rekening hielden met onze dochtertjes. Iets wat we als ouders uiteraard erg apprecieerden.”

“We konden zelfs eerder verhuizen dan gepland”

De werken verliepen zo vlot dat het gezin zelfs eerder in hun nieuwe huis kon trekken dan gepland. “Dat lag deels aan de zachte winter, maar zeker ook aan de efficiënte afwerking van de ruwbouw.” Een kindvriendelijke omgeving én werf, vroeger in hun huis dan gepland én handige 3D-beelden op voorhand. Tom en Evelien hebben nog geen seconde spijt gehad van hun beslissing.