Terug naar overzicht

Welke soorten woningen
biedt Hyboma aan?

Bij Hyboma kan je verschillende soorten woningen kopen.

Je gaat voor een reeds afgewerkte woning, woning in opbouw of een woning die nog gebouwd moet worden. We hebben zowel eengezinswoningen in ons aanbod als appartementen. We geven je hieronder een overzicht van de soorten woningen die wij aanbieden. We zorgen er steeds voor dat je woning energie-efficiënt is én volgens de nieuwste bouwtechnieken gebouwd werd.

soorten-woningen-hyboma

1. Open bebouwing

Vrijstaande woningen worden volledig naar jouw eigen wens ontworpen en uitgevoerd. Het gaat hier om een uniek huis op maat. Je bouwt op je eigen grond of op een bouwgrond uit het aanbod van Hyboma. Wij maken een voorstudie van je woning op basis van jouw persoonlijke voorkeuren én budget. We garanderen bovendien een vaste totaalprijs voor je project. Via onze 3D-beelden en plannen krijg je op voorhand al een zeer goed beeld van je toekomstige huis.

2. Halfopen en gesloten bebouwing

Halfopen en rijwoningen worden voornamelijk in projectvorm ontwikkeld. Dit houdt in dat de huizen in eenzelfde verkaveling er aan de buitenkant uniek uitzien, maar samen toch één architecturaal geheel vormen. De afwerking van de binnenkant vul je in volgens je eigen smaak. Je kiest met andere woorden zelf hoe je deuren, vloeren, keuken, badkamer, … worden afgewerkt. Benieuwd naar de nieuwbouwwoningen die Hyboma aanbiedt? Bekijk alle nieuwbouw hier.

3. Appartementen

Je hebt de keuze uit ruime en comfortabele appartementen met één, twee of drie slaapkamers. Wij werken je appartement volledig af zoals jij het wil. Jij bepaalt zelf welke materialen we gebruiken voor je badkamer, vloeren, keuken, …

4. Zorgwoning of kangoeroewoning

Hyboma bouwt naast klassieke woningen ook zorgwoningen waar je samen met (groot)ouders of andere hulpbehoevende personen kan wonen. Jij kiest de inrichting en materialen afgestemd op jullie specifieke noden.

thuis-die-bij-je-leven-past-hyboma

Een thuis die écht bij jouw leven past. Dat is waar wij voor gaan.

Geef je nieuwe thuis vorm met ons inspiratieboek.

Bouwplannen? In ons inspiratieboek vind je tal van voorbeelden op vlak van indeling en bouwstijl die je kunnen inspireren voor jouw nieuwe thuis.

Home by Hyboma zorgt voor de afwerking op jouw maat.

Een persoonlijke binnen- en buitenafwerking door Home by Hyboma maakt het plaatje af.

VRAAG JOUW GRATIS INSPIRATIEBOEK