Terug naar overzicht

zaterdag 28 september:ontdek onze bouwgronden en nieuwe woningen in Sint-Martens-Bodegem

Parochiezaal Processiestraat 4 - 1700 Sint-Martens-Bodegem

Ontdek in primeur de nieuwe woningen en bouwgronden, te koop in Sint-Martens-Bodegem, Wolsemstraat 117+.

Cam 02 v2 kopie

Op de vroegere brouwerijsite Appelmans realiseren we binnenkort 4 nieuwe woningen, 2 in een charmante landelijke bouwstijl en 2 strak moderne woningen. Je woont er in de gezellige dorpskern van Sint-Martens-Bodegem, deelgemeente van Dilbeek. Deze energiezuinige woningen (E10) met warmtepomp, vloerverwarming en zonnepanelen beschikken over 3 en 4 slaapkamers en een mooie zuid gerichte tuin. Je kiest zelf de afwerkingsmaterialen voor keuken, badkamer, vloeren en binnendeuren. Zo kan je de woning volledig volgens jouw eigen smaak laten inrichten.

Liever zelf het ontwerp kiezen? Dat kan! Op de loten 1 tot en met 4 bouwen we jouw nieuwe, energiezuinige woning volledig op maat, tegen een vaste prijs. De grootte van de percelen (van 574 m² tot 650 m²) en de ruime stedenbouwkundige voorschriften (één of twee bouwlagen, vlak of hellend dak) bieden tal van mogelijkheden.

Kom langs op zaterdag 28 september in de Parochiezaal, Processiestraat 4, Sint-Martens-Bodegem en ontdek in primeur deze nieuwe woningen en bouwgronden. Een afspraak maken is niet nodig, Dominic verwelkomt je graag tussen 10u en 14u.

Wil je graag nu al meer informatie? Contacteer ons gerust: https://hyboma.be/contact

Lancering nieuwe woningen en bouwgronden in Sint-Martens-Bodegem (Dilbeek)