Terug naar overzicht

Nieuwbouwzondag 20 oktober:ontdek onze inspiratiewoning in Koolskamp

Watertorenstraat 22 - 8851 Koolskamp

Wil je graag snel verhuizen naar een energiezuinige nieuwbouw in Koolskamp? Ontdek dan onze nieuwe woningen te koop. 

20240711 JJ Watertorenstraat 18 lot 9 8851 Koolskamp Ardooie 2

Deze moderne woning bouwden we op de nieuwe verkaveling "Het Molenhof" in Koolskamp, deelgemeente van Ardooie. Deze energiezuinige, moderne woning beschikt over: een inkomhal met toilet, een woon- en eetkamer met aansluitend een open keuken met veel lichtinval, een inpandige garage met berging, 3 slaapkamers, een functionele badkamer, afzonderlijk toilet boven en een (technische) berging.

Op deze verkaveling zijn verschillende woningen in oprichting of bijna afgewerkt. Wil jij weten hoe jouw toekomstige thuis hier eruit kan zien? Bezoek dan onze volledig afgewerkte inspiratiewoning.

Kom langs op Nieuwbouwzondag 20 oktober en ontdek deze inspiratiewoning. Kristof ontvangt je graag tussen 14u en 17u. Een afspraak maken is niet nodig, kom gerust eens langs. Je vindt de ingang van de verkaveling tussen Diksmuidse Boterweg 22 en 24.

Ontdek meteen ook alle beschikbare woningen, in oprichting op deze verkaveling! Er is keuze uit vrijstaande, halfopen en gesloten woningen. Bovendien kan je er nu genieten van onze actie: een gratis afwerkingscheque van € 5.000 exclusief btw!

Ontdek onze nieuwbouwwoningen, te koop op deze verkaveling: https://hyboma.be/woningen?location=Koolskamp&distance=20

Inspiratiedag in afgewerkte woning in Koolskamp