Terug naar overzicht

zondag 22 september:inspiratiedag in modelappartement in Diksmuide

Oostendestraat 21 - 8600 Diksmuide

Kom langs op zondag 22 september en ontdek Residentie Noordpoort in Diksmuide:  lichtrijke appartementen met 2 slaapkamers, zonnige terrassen en/of tuin, staanplaatsen en garageboxen.

20240404 JJ Oostendestraat 21 8600 Diksmuide 1

Ontdek residentie Noordpoort aan de Oostendestraat 21 in Diksmuide: nieuwe, reeds afgewerkte appartementen met 2 slaapkamers. Je vindt de residentie op 500 meter van de Grote Markt, op wandelafstand van het station, winkels, horecazaken en scholen.

Bezoek het ingerichte modelappartement. Dit appartement beschikt over een inkomhal, een ruime woon- en eetkamer, een open keuken, 2 slaapkamers, een badkamer, een berging, een tuintje en zonnig terras. Dit energiezuinig appartement beschikt over private regenput en zonnepanelen. Zachte, neutrale tinten, in combinatie met lichte houtsoorten, zorgen voor een warm en rustgevend interieur.

Voor eigen bewoning of als investering? Residentie Noordpoort is telkens een prima keuze! Wie een appartement koopt om te verhuren, geniet nu van een huurgarantie van 1 jaar. Dit betekent direct en gegarandeerd rendement.

Kom een kijkje nemen op zondag 22 september.  Een afspraak maken is niet nodig, spring gerust eens binnen. Janne verwelkomt jou graag tussen 14u en 17u.

Inspiratiedag in modelappartement in Diksmuide