Puurs-Sint-Amands

Investeringsproject

Ontdek deze unieke investeringsopportuniteit in het bruisende Puurs Sint-Amands, strategisch gelegen voor een optimaal rendement. Dit exclusieve project omvat 4 residentiële eenheden: 3 comfortabele schakelwoningen en 1 appartement. Dit nieuwbouwproject biedt een moderne leefomgeving, perfect gepositioneerd nabij essentiële voorzieningen zoals winkels, scholen, restaurants en openbaar vervoer, waardoor het een aantrekkelijke optie is voor toekomstige huurders. Ontdek de troeven:

- Totaalinvestering: doordat dit project in zijn totaliteit in de markt wordt gezet, is het de ideale en zorgeloze totaalinvestering, zonder mede-eigendom.
- Hoog rendementspotentieel: dit project biedt de mogelijkheid om een aantrekkelijk rendement te genereren dankzij de hoge werkgelegenheid en grote huurmarkt in de regio.
- Strategische ligging: gunstig gelegen nabij belangrijke verkeersaders zoals de A12, biedt dit project snelle toegang tot stedelijke centra als Antwerpen en Brussel, wat het aantrekkelijk maakt voor pendelende huurders.
- Flexibele configuratie: elke unit is ontworpen met moderne voorzieningen en aanpasbare afwerkingsmaterialen, waardoor u de units kunt personaliseren volgens de marktvraag, wat de verhuurbaarheid en waarde verhoogt.
- Duurzame technologie: het gebruik van energiezuinige voorzieningen zoals warmtepompen en zonnepanelen, in combinatie met vloerverwarming, zorgt voor lagere operationele kosten en draagt bij aan een groen imago.

Het project omvat: 3 schakelwoningen bestaande uit een gelijkvloerse en 1ste verdieping. Daarnaast bevat het gebouw ook 1 ruim appartement met terras, op de 2de verdieping, bereikbaar via een lift. Het project wordt verhuurklaar opgeleverd, met aangelegde tuin, fietsenberging en carport. Of het nu gaat om diversifiëren van uw vastgoedportefeuille of maximaliseren van uw rendement, dit project biedt een uitstekende kans om te investeren in een groeiende markt.
11 slaapkamers
4 badkamers
Gesloten
964 m²
E30

Prijs

€ 1.600.500

Adres Rijweg 78 - 2870 Puurs-Sint-Amands

Contacteer Janne voor een vrijblijvend gesprek!

Bel ons Mail ons
WhatsApp
Van Canneyt Janne 2
Hires Hyboma WAL3194 3

Projectbrochure

Meer weten? Bekijk alvast de brochure en laat je verder inspireren.

Of contacteer ons

Ontdek wat deze plek te bieden heeft voor jouw happy home, happy life

Winkels

Sport

Cultuur

Openbaar vervoer

Scholen

Contact

Interesse? Neem vandaag nog contact
met ons op voor een afspraak.