Kluisbergen Ruien

Landelijke, vrijstaande woning

Ontdek deze landelijke nieuwbouwwoning in Ruien, op de hoek van de Avelgemstraat en Kapellestraat. Ruien is als deelgemeente van Kluisbergen een dorp met heel wat troeven. Het is gelegen tussen de Schelde en het Kluisbos en omgeven door het prachtig landelijk gebied van de Vlaamse Ardennen. Je kan er heerlijk ontspannen langs tal van wandelpaden en fietsroutes. Bovendien woon je er op wandelafstand van winkels, scholen (900 m) en openbaar vervoer (bushalte op 150 m).

Deze landelijke, nieuwe woning beschikt over: een inkomhal met toilet, een woon- en eetkamer met veel lichtinval, een -naar eigen keuze ingerichte- open keuken, een berging en een inpandige garage. Op de verdieping vind je: 4 slaapkamers, een badkamer (met ligbad, inloopdouche en dubbele wastafel) en een afzonderlijk toilet. In de tuin wordt het volop genieten.

Het gebruik van een warmtepomp, in combinatie met vloerverwarming en zonnepanelen zorgt ervoor dat jouw toekomstige energiefactuur onder controle blijft (E20).

Een kijkje nemen? Je vindt de verkaveling ter hoogte van Avelgemstraat 39. Of contacteer Mathieu en ontdek alle mogelijkheden.
4 slaapkamers
1 badkamer
Open
552 m²
E20

Prijs

€ 484.149

Adres Avelgemstraat - 9690 Kluisbergen Ruien

Contacteer Mathieu voor een vrijblijvend gesprek!

Bel ons Mail ons
WhatsApp
Lambrecht Mathieu 2
Hires Hyboma WAL3194 3

Projectbrochure

Meer weten? Bekijk alvast de brochure en laat je verder inspireren.

Of contacteer ons

Ontdek wat deze plek te bieden heeft voor jouw happy home, happy life

Winkels

Sport

Cultuur

Openbaar vervoer

Scholen

Contact

Interesse? Neem vandaag nog contact
met ons op voor een afspraak.