Staden

Landelijke, vrijstaande woning

Ontdek deze charmante, landelijke woning die we bouwen in Staden. Je hebt er alles binnen handbereik: winkels, scholen, openbaar vervoer, horecazaken en sportfaciliteiten. Bovendien woon je hier op amper 5 km van het bruisende centrum van Roeselare.

Deze stijlvolle, vrijstaande woning beschikt over: een inkomhal met toilet, een woon- en eetkamer met veel lichtinval, een open keuken en een berging. Op de verdieping zijn er 3 slaapkamers waarvan één met dressing, een badkamer (met bad, inloopdouche en dubbele wastafel) en een afzonderlijk toilet. In de ruime zuid gerichte tuin wordt het volop genieten! Het gebruik van een warmtepomp, in combinatie met vloerverwarming en zonnepanelen zorgt ervoor dat jouw toekomstige energiefactuur onder controle blijft (E20).

Personaliseer jouw nieuwe woning door zelf de afwerkingsmaterialen te kiezen voor de keuken, badkamer, vloeren en binnendeuren. Op die manier creëer je een thuis die volledig aan jouw wensen voldoet. Neem vandaag nog contact met ons op om alle mogelijkheden te ontdekken!
3 slaapkamers
1 badkamer
Open
567 m²
E20

Prijs

€ 476.888

Adres Sint Jansstraat - 8840 Staden

Contacteer Kristof voor een vrijblijvend gesprek!

Bel ons Mail ons
WhatsApp
Proot Kristof 5
Hires Hyboma WAL3194 3

Projectbrochure

Meer weten? Bekijk alvast de brochure en laat je verder inspireren.

Of contacteer ons

Ontdek wat deze plek te bieden heeft voor jouw happy home, happy life

Winkels

Sport

Cultuur

Openbaar vervoer

Scholen

Contact

Interesse? Neem vandaag nog contact
met ons op voor een afspraak.