Sinaai-Waas

Landelijke, vrijstaande woning

Ontdek deze nieuwe woning die we bouwen in Sinaai, deelgemeente van Sint-Niklaas. Je woont er aan de rand van het dorp met in de buurt een basisschool (op 850 m), een bushalte (op 180 m) en de dorpskern (op 2,5 km). Dit pittoreske dorp in het Waasland biedt verschillende mooie stukjes natuur zoals Astgemete en de Moervaartmeersen. Via de E17 geniet je van een vlotte verbinding met o.a. Gent en Antwerpen.

Deze charmante, landelijke nieuwbouwwoning beschikt over: een inkomhal met toilet, een ruime woon- en eetkamer met veel lichtinval, aansluitend een open keuken, een berging en een inpandige garage. De verdieping herbergt 4 slaapkamers, een badkamer (met bad, inloopdouche en dubbele wastafel) en een afzonderlijk toilet. In de ruime tuin (grondoppervlakte: 895 m²) wordt het volop genieten. Bovendien biedt deze locatie een prachtig uitzicht over de omliggende natuur.

Het gebruik van een warmtepomp, in combinatie met vloerverwarming en zonnepanelen zorgt ervoor dat jouw toekomstige energiefactuur onder controle blijft (E20). Je kiest zelf de afwerkingsmaterialen voor keuken, badkamer, vloeren en binnendeuren (reeds in de prijs vervat). Zo kan jij jouw nieuwe woning precies laten inrichten zoals jij het zelf wilt.

Een kijkje nemen? Je vindt de locatie links naast Keizerstraat 46. Of contacteer ons en ontdek alle details!
4 slaapkamers
1 badkamer
Open
895 m²
E20

Prijs

€ 671.800

Adres Keizerstraat - 9112 Sinaai-Waas

Contacteer Marie-Kristien voor een vrijblijvend gesprek!

Bel ons Mail ons
Hires Hyboma WAL3194 3

Projectbrochure

Meer weten? Bekijk alvast de brochure en laat je verder inspireren.

Of contacteer ons

Ontdek wat deze plek te bieden heeft voor jouw happy home, happy life

Winkels

Sport

Cultuur

Openbaar vervoer

Scholen

Contact

Interesse? Neem vandaag nog contact
met ons op voor een afspraak.