Buggenhout

lot 1

Ontdek deze nieuwe woning die we bouwen op een centrale locatie in Buggenhout, met een uitstekende verbinding met Brussel, Antwerpen en Gent. Niettemin geniet je hier van rust en groen, met in de buurt het Buggenhout-bos. Winkels, scholen, openbaar vervoer: je hebt er alles binnen handbereik.
Deze charmante, landelijke nieuwbouwwoning beschikt over: een inkomhal met toilet, een ruime woon- en eetkamer met veel lichtinval, een -naar eigen keuze ingerichte- open keuken, een bureauhoek, een berging, 3 slaapkamers, een badkamer met ligbad, inloopdouche en dubbele wastafel en een afzonderlijk toilet boven. In de ruime tuin met landelijk uitzicht wordt het volop genieten! Planaanpassingen zijn, indien gewenst, nog mogelijk. Is dit ontwerp niet volledig wat je zoekt qua stijl, indeling of grootte? Neem gerust contact op zodat we alle mogelijkheden kunnen bespreken.

Het gebruik van een warmtepomp, in combinatie met vloerverwarming en zonnepanelen zorgt ervoor dat jouw toekomstige energiefactuur onder controle blijft (E10).
Een kijkje nemen? Je vindt de locatie in Buggenhout, rechts naast Provincialebaan 61. Of contacteer ons en ontdek alle details!
3 slaapkamers
1 badkamer
Halfopen
990 m²
E10

Prijs

€ 458.145

Adres Provincialebaan - 9255 Buggenhout

Contacteer Janne voor een vrijblijvend gesprek!

Bel ons Mail ons
WhatsApp
Van Canneyt Janne 2
Hires Hyboma WAL3194 3

Projectbrochure

Meer weten? Bekijk alvast de brochure en laat je verder inspireren.

Of contacteer ons

Ontdek wat deze plek te bieden heeft voor jouw happy home, happy life

Winkels

Sport

Cultuur

Openbaar vervoer

Scholen

Contact

Interesse? Neem vandaag nog contact
met ons op voor een afspraak.