Melle

lot 19

Ontdek deze nieuwe woningen die we bouwen in Melle, gelegen tussen de Brusselsesteenweg en de Oude Brusselse Weg. Hier woon je op een steenworp van winkels, basisscholen, middelbare scholen en openbaar vervoer (met een bushalte op slechts 160 meter afstand en een treinstation op 2,3 km). Daarnaast geniet je van een vlotte verbinding met de belangrijkste steden van het land via de R4, E40 en E17, met het centrum van Gent op slechts 20 minuten rijden. Even ontspannen? Dat kan in de nabijgelegen parken zoals het Elsdriespark, de Gentbrugse Meersen, het Hollebeekpark en het Wijkpark De Porre.

Deze charmante, landelijke nieuwbouwwoning beschikt over: een inkomhal met toilet, een ruime woon- en eetkamer met veel lichtinval, aansluitend een -naar eigen keuze ingerichte- open keuken, een wasplaats/berging, een carport, 4 slaapkamers, een badkamer en berging boven. In de tuin wordt het volop genieten. Het gebruik van een warmtepomp, in combinatie met vloerverwarming en zonnepanelen zorgt ervoor dat jouw toekomstige energiefactuur onder controle blijft.

Wil je een kijkje nemen? De ingang van de verkaveling bevindt zich ter hoogte van Oude Brusselse Weg 64. Of neem contact met ons op en ontdek alle mogelijkheden!
4 slaapkamers
1 badkamer
Halfopen
234 m²
E10

Prijs

€ 474.650

Adres Oude Brusselse Weg - 9090 Melle

Contacteer Mathieu voor een vrijblijvend gesprek!

Bel ons Mail ons
WhatsApp
Lambrecht Mathieu 2
Hires Hyboma WAL3194 3

Projectbrochure

Meer weten? Bekijk alvast de brochure en laat je verder inspireren.

Of contacteer ons

Ontdek wat deze plek te bieden heeft voor jouw happy home, happy life

Winkels

Sport

Cultuur

Openbaar vervoer

Scholen

Contact

Interesse? Neem vandaag nog contact
met ons op voor een afspraak.