Beernem

lot 2

Ontdek deze nieuwe woning die we bouwen in Beernem, in een rustige, doodlopende straat. Je woont er in de buurt van winkels (supermarkt op 750 m), scholen (basisschool op 1,7 km), sportfaciliteiten (Sport Beernem op 1,8 km) en openbaar vervoer (bushalte op 1 km). Bovendien geniet je via de oprit van de E40 in Beernem van een vlotte verbinding met de belangrijke steden van het land. En voor ontspanning en natuur hoef je niet ver te zoeken, met het Lippensgoed-Bulskampveld en het Vagevuurbos in de buurt.

Deze nieuwbouwwoning in Beernem is ontworpen in een stijlvolle en tijdloze architectuur. Ze beschikt over een inkomhal met toilet, een lichtrijke woon- en eetkamer, een open keuken, een carport, 3 slaapkamers, een badkamer en voldoende bergruimte. De tuin biedt een heerlijke plek om te ontspannen en te genieten van de buitenruimte.

Het gebruik van een warmtepomp, in combinatie met vloerverwarming en zonnepanelen zorgt ervoor dat jouw toekomstige energiefactuur onder controle blijft (E10). Je kiest zelf de afwerkingsmaterialen voor keuken, badkamer, vloeren en binnendeuren. Zo kan je precies wonen zoals jij het zelf wilt.

Benieuwd naar deze prachtige woning? Je kunt de locatie vinden naast H. Verrieststraat 36, of neem contact met ons op voor meer details!
3 slaapkamers
1 badkamer
Halfopen
322 m²
E10

Prijs

€ 470.484

Adres Hugo Verrieststraat 36 - 8730 Beernem

Contacteer Dominic voor een vrijblijvend gesprek!

Bel ons Mail ons
WhatsApp
Henderson Dominique 2
Hires Hyboma WAL3194 3

Projectbrochure

Meer weten? Bekijk alvast de brochure en laat je verder inspireren.

Of contacteer ons

Ontdek wat deze plek te bieden heeft voor jouw happy home, happy life

Winkels

Sport

Cultuur

Openbaar vervoer

Scholen

Contact

Interesse? Neem vandaag nog contact
met ons op voor een afspraak.