Menen

lot 3

Deze nieuwe, energiezuinige woning bouwen we binnenkort nabij de Kortrijkstraat in Menen: een nieuwe, aangename woonbuurt op 1,9 km van de Grote Markt met een ruim aanbod aan winkels en horecazaken. Via de N32 geniet je van een vlotte verbinding met de A19, E403, ... Menen ligt aan de Leie met tal van mooie wandel- en fietsroutes.

Deze tijdloze nieuwbouwwoning beschikt over: een inkomhal met toilet, een ruime woon- en eetkamer met veel lichtinval, een -naar eigen keuze ingerichte- open keuken, een aansluitende berging en een zuid gerichte tuin waar een dubbele garage met fietsen- en tuinberging opgericht wordt. Op de eerste verdiepding vind je 2 slaapkamers, een badkamer, een afzonderlijk toilet en een berging. De tweede verdieping herbergt nog eens 2 slaapkamers. Kortom: deze woningen bieden een zee aan ruimte!

Je kiest zelf de afwerkingsmaterialen voor keuken, badkamer, vloeren en binnendeuren. Zo kan je precies wonen zoals jij het zelf wilt. Het gebruik van een warmtepomp, in combinatie met vloerverwarming en zonnepanelen zorgt er bovendien door dat jouw toekomstige energiefactuur onder controle blijft (E10).

Een kijkje nemen? Deze nieuwe woning bouwen we nabij Groenestraat 61. Wil je graag meer info? Contact ons en ontdek alle details!
4 slaapkamers
1 badkamer
Gesloten
216 m²
E10

Prijs

€ 357.537

Adres Kortrijkstraat 358 - 8930 Menen

Contacteer Dominic voor een vrijblijvend gesprek!

Bel ons Mail ons
WhatsApp
Henderson Dominique 2
Hires Hyboma WAL3194 3

Projectbrochure

Meer weten? Bekijk alvast de brochure en laat je verder inspireren.

Of contacteer ons

Ontdek wat deze plek te bieden heeft voor jouw happy home, happy life

Winkels

Sport

Cultuur

Openbaar vervoer

Scholen

Contact

Interesse? Neem vandaag nog contact
met ons op voor een afspraak.