Ardooie

Tijdloze, halfopen woning

Deze tijdloze, halfopen woning bouwen we op een rustige, landelijke locatie in Ardooie, tussen de Sprietstraat, Beverensestraat en Hellestraat (ingang verkaveling links naast Sprietstraat 18A). Je geniet er van een vlotte verbinding via de N37, A17/E403. Bovendien woon je er op amper 10 minuten van het centrum en het station van Roeselare.

Deze nieuwbouwwoning in Ardooie beschikt over: een inkomhal met toilet, een ruime woon- en eetkamer met veel lichtinval, aansluitend een open keuken, een berging en een mooie tuin (grondoppervlakte: 485 m²). Op de verdieping zijn er 3 slaapkamers en een ruime zolder, die als vierde slaapkamer of hobbyruimte kan ingericht worden. Verder een badkamer met bad, inloopdouche en wastafel, alsook een afzonderlijk toilet boven.

Het gebruik van een warmtepomp, in combinatie met vloerverwarming en zonnepanelen zorgt ervoor dat jouw toekomstige energiefactuur onder controle blijft (E10). Je kiest zelf de afwerkingsmaterialen voor keuken, badkamer, vloeren en binnendeuren. Zo kan je de woning volledig laten inrichten naar jouw wensen.
Contacteer ons gerust en ontdek alle details.
4 slaapkamers
1 badkamer
Halfopen
485 m²
E10

Prijs

€ 457.778

Adres Sprietstraat - 8850 Ardooie

Contacteer Kristof voor een vrijblijvend gesprek!

Bel ons Mail ons
WhatsApp
Proot Kristof 5
Hires Hyboma WAL3194 3

Projectbrochure

Meer weten? Bekijk alvast de brochure en laat je verder inspireren.

Of contacteer ons

Ontdek wat deze plek te bieden heeft voor jouw happy home, happy life

Winkels

Sport

Cultuur

Openbaar vervoer

Scholen

Contact

Interesse? Neem vandaag nog contact
met ons op voor een afspraak.