Halle

Tijdloze woningen

Ontdek deze nieuwe woningen die we bouwen in Halle. Je woont er in de buurt van een basisschool (op 500 m) en openbaar vervoer (bushalte op 140 m). Bovendien geniet je hier van een vlotte verbinding via de E19. Omgeven door prachtige natuurlijke landschappen, zoals het Hallerbos op slechts 1,5 kilometer afstand en het Provinciedomein Huizingen op minder dan 5 kilometer, beloven deze woningen een perfecte balans tussen stedelijk leven en rustige groene omgevingen.

Deze verrassend ruime nieuwbouwwoningen zijn ontworpen met het oog op modern comfort. Met een ruime inkomhal met toilet, een lichtrijke woon- en eetkamer, een open keuken, een handige berging en een carport, bieden ze een praktische en stijlvolle leefruimte op de begane grond. Op de bovenverdieping zijn er 3 slaapkamers, een badkamer, een bureauhoek en een extra toilet. Bovendien biedt de zolderverdieping de mogelijkheid voor nog eens 2 extra slaapkamers. In de zuidwest gerichte tuin wordt het volop genieten!

Je kiest zelf de afwerkingsmaterialen voor keuken, badkamer, vloeren en binnendeuren. Zo kan je precies wonen zoals jij het zelf wilt. Het gebruik van een warmtepomp, in combinatie met vloerverwarming en zonnepanelen zorgt ervoor dat jouw toekomstige energiefactuur onder controle blijft (E10).
Halfopen
E10

Prijs vanaf

€ 496.076

Adres Zavelstraat 96 - 1500 Halle

Contacteer Dominic voor een vrijblijvend gesprek!

Bel ons Mail ons
WhatsApp
Henderson Dominique 2
LOTSlpk.BebouwingOpp.Prijs
lot 25Halfopen535m²€ 520.323 Ontdek dit lot
lot 35Halfopen542m²€ 499.992 Ontdek dit lot
lot 45Halfopen511m²€ 496.076 Ontdek dit lot
Hires Hyboma WAL3194 3

Projectbrochure

Meer weten? Bekijk alvast de brochure en laat je verder inspireren.

Of contacteer ons

Ontdek wat deze plek te bieden heeft voor jouw happy home, happy life

Winkels

Sport

Cultuur

Openbaar vervoer

Scholen

Contact

Interesse? Neem vandaag nog contact
met ons op voor een afspraak.