Sint-Niklaas

Tijdloze woningen

Ontdek deze nieuwe woningen die we binnenkort bouwen in Sint-Niklaas, Destelwijk. Je woont er op een centrale locatie, nabij diverse voorzieningen zoals winkels (op slechts 1,3 km afstand van het winkelcentrum), scholen (slechts 1,5 km verderop) en het openbaar vervoer (met een bushalte op slechts 450 m afstand). Bovendien geniet je hier van een uitstekende bereikbaarheid, met Gent en Antwerpen op slechts een halfuur rijden. Voor ontspanning kan je o.a. terecht in het Kletterbos of het Bosmanshoeckbos.

Deze tijdloze nieuwbouwwoningen in Sint-Niklaas beschikken over: een inkomhal met toilet, een ruime woon- en eetkamer met veel lichtinval, aansluitend een open keuken, een berging en een carport. Op de verdieping zijn er 3 of 5 slaapkamers, een badkamer, een afzonderlijk toilet en een berging of zolderberging. Je kiest zelf de afwerkingsmaterialen voor keuken, badkamer, vloeren en binnendeuren. Het gebruik van een warmtepomp, in combinatie met vloerverwarming en zonnepanelen zorgt ervoor dat jouw toekomstige energiefactuur onder controle blijft (E10).

Een kijkje nemen? Je vindt deze nieuwe, kleinschalige woonbuurt ter hoogte van Destelwijk 89. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek alle mogelijkheden!
Halfopen
E10

Prijs vanaf

€ 422.949

Adres Destelwijk 89+ - 9100 Sint-Niklaas

Contacteer Dominic voor een vrijblijvend gesprek!

Bel ons Mail ons
WhatsApp
Henderson Dominique 2
LOTSlpk.BebouwingOpp.Prijs
lot 83Halfopen266m²€ 422.949 Ontdek dit lot
lot 95Halfopen266m²€ 442.455 Ontdek dit lot
Hires Hyboma WAL3194 3

Projectbrochure

Meer weten? Bekijk alvast de brochure en laat je verder inspireren.

Of contacteer ons

Ontdek wat deze plek te bieden heeft voor jouw happy home, happy life

Winkels

Sport

Cultuur

Openbaar vervoer

Scholen

Contact

Interesse? Neem vandaag nog contact
met ons op voor een afspraak.