Terug naar overzicht

Bouwgrond gekocht?
Zo bouwen wij jouw droomwoning!

De bouwgrond heb je al, nu is het tijd voor de concrete uitwerking van je droomhuis. Kies je voor één van onze ontworpen inspiratiewoningen? Of start je liever van een wit blad om zo jouw woning op maat te ontwerpen? Wat je ook kiest, Hyboma staat voor je klaar om je te helpen bij elke stap van het bouwproces. Wat je van ons mag verwachten en welke voordelen je krijgt? Kom er hier alles over te weten!

bouwgrond-gekocht-droomwoning-hyboma

Je hebt een bouwgrond én een droom. Nu komt het erop neer om deze droom te realiseren. En daarvoor kan je wel wat hulp gebruiken. Hyboma ondersteunt je tijdens dit proces van begin tot eind, van a tot z. Van inspiratie tot oplevering: wij regelen het allemaal voor jou. Reken op een totaalservice van Hyboma waardoor je onbezorgd bouwt. Op het einde van de rit komen we samen tot een prachtig resultaat.

Het ‘ik ga bouwen met Hyboma’-stappenplan:

1. Laat je inspireren

Vraag het gratis Hyboma-inspiratieboek aan en blader door 160 pagina’s boordevol woonideeën.

2. Kies de formule waar jij je goed bij voelt

Ga je voor een inspiratiewoning? Of vertrek je liever van een wit blad en ontwerp je de woning samen met een architect? Jouw wensen staan in beide gevallen op nummer 1.

3. Ga eens een kijkje nemen in een kijkwoning

Een bezoek aan een van onze 8 kijkwoningen maakt jouw plannen plots al een heel stuk concreter. Een absolute must!

4. Krijg technische info over je bouwgrond

We nemen het terrein onder de loep en organiseren een verkennende grondsondering. Hierdoor kunnen we de exacte funderingskosten berekenen en sta je achteraf niet voor verrassingen. We meten ook de hoogte van het terrein en de aanpalende weg op en werken aan een voorstudie zodat jij een juiste beslissing kan nemen.

5. Ontvang het voorontwerp van de architect

Een zelfstandig architect zal je zijn voorontwerp met grond- en gevelplannen bezorgen. Dit plan is volledig afgestemd op jouw wensen, behoeften en leefwereld.

6. Bespreek de materialen

Nu de plannen steeds concreter worden, is het tijd om heel gerichte beslissingen te nemen. Je krijgt een heleboel materialen voorgeschoteld en jij hakt de knoop door. Je kiest binnen- en buitenmaterialen, net als alles voor de afwerking van je woning.

7. Zoom in op de energiebesparende maatregelen

Wie vandaag een woning bouwt, kan er niet omheen: woningen moeten energiezuinig zijn. Om je te helpen bij het maken van de juiste keuzes berekenen we het K-peil en E-peil van het gemaakte voorontwerp volgens de gewenste isolatie, ventilatie en verwarming. Via een simulatie kijken we dan na of de gekozen energiebesparende maatregelen aan de normen voldoen.

8. Bekijk de prijsofferte die je van Hyboma ontvangt

Hyboma bezorgt je een gedetailleerde prijsopgave van alle werken die moeten uitgevoerd worden. Deze prijs is vast en zal niet meer veranderen. Zo maak jij met een gerust gemoed jouw financiële planning op.

Jouw bouwgrond, jouw bouwproject, jouw voordelen

Bouwen met Hyboma is niet enkel glashelder, het levert je ook een aantal mooie voordelen op. Zo reken je bij Hyboma op volledige vrijheid. We bouwen een woning zoals jij die in je hoofd hebt. Volledig op maat - van ontwerp tot afwerking. Alles kan, alles mag.

Je vraagt je natuurlijk af wat de prijs is van zoveel vrijheid. Wel, ook voor bouwen op een eigen bouwgrond werk je met Hyboma bijzonder veilig. Door onze ervaring onderhandelen we voor jou de beste voorwaarden. Met Hyboma heb je altijd de harde garantie van een vaste prijs voor je bouwproject. En zoveel financieel voordeel, dat zorgt voor gemoedsrust.

Daarnaast kies je zelf materialen en afwerking. We werken nauw samen met vakmensen - van fundering tot keuken. Tijdens elke fase en bij elke afwerking blijven we je inspireren met kwaliteitsvolle materialen. We vertellen je ook telkens wat de prijs is. Zo vermijd je financiële verrassingen.

En het allerbeste? Wij regelen alles voor jou. Hierdoor bespaar je tijd en vermijd je veel stress. Van de 1001 dingen die bij een bouwproject komen kijken, lig jij alvast niet meer wakker.

Reken op élk moment op je vaste contactpersoon. Hij of zij is het algemene aanspreekpunt gedurende heel het bouwproces. Ook onze projectleiders staan voor je klaar. Ze houden vooral in de gaten dat de vaste opleverdatum stipt nageleefd wordt. Ook na oplevering kan je op ons blijven rekenen en blijf je welkom met al je vragen.

Wil je zonder enige verplichting eens praten over je bouwproject? Maak dan zeker een afspraak. Nood aan iemand die jouw huis inricht? Hyboma kan ook daar jouw partner zijn met 'Home by Hyboma'.