Puurs Breendonk

lot 3

Deze verrassend ruime en tijdloze woning bouwen we in Breendonk, deelgemeente van Puurs Sint-Amands. Je woont er vlak bij het centrum met winkels, scholen, horecazaken en openbaar vervoer. Via de A12 rijd je vlot naar Antwerpen en naar Brussel. Naast het Fort van Breendonk geniet je ook in het Hof van Coolhem van een mix van natuur en cultuur.

De woning beschikt op het gelijkvloers over een praktische inkomhal met toilet, een ruime woon- en eetkamer met veel lichtinval, een -naar eigen keuze ingerichte- open keuken, een aansluitende berging, een carport en tuin- en fietsenberging. Op de eerste verdieping beschikt de woning over 3 ruime slaapkamers, een badkamer (voorzien van inloopdouche, bad en dubbele wastafel) en een afzonderlijk toilet. Via een vaste trap bereik je de zolderverdieping, waar een polyvalente ruimte van ca 25 m² voorzien is. Indien gewenst kan deze ruimte nog opgesplitst worden in 2 (slaap)kamers. Kortom: deze woning biedt een zee aan ruimte. In de west gerichte tuin (perceeloppervlakte: 530 m²) wordt het volop genieten! Bovendien is het mogelijk om nog een achterliggend perceel grond van 3.261 m² bij te kopen.

De hoge plafonds op het gelijkvloers (2,80 m) versterken nog het gevoel van ruimte. Tegelijkertijd zorgen de hoge raampartijen voor een maximale lichtinval. De strakke en tijdloze architect straalt luxe en grandeur uit. De zwarte kleur van de aluminium ramen versterkt nog het strakke karakter van de woning terwijl de gevelbekleding in verticale, houten latten zorgt voor een warme toets.

Je kiest zelf de afwerkingsmaterialen voor keuken, badkamer, vloeren en binnendeuren (in de prijs inbegrepen). Zo kan je wonen zoals jij het zelf wilt. Het gebruik van een warmtepomp in combinatie met vloerverwarming en zonnepanelen zorgt ervoor dat jouw toekomstige energiefactuur onder controle blijft (E10).

Een kijkje nemen? Je vindt deze locatie naast Veurtstraat 102. Contacteer me gerust en ontdek alle mogelijkheden!
4 slaapkamers
1 badkamer
Halfopen
530 m²
E10

Prijs

€ 565.488

Adres Veurtstraat - 2870 Puurs Breendonk

Contacteer Janne voor een vrijblijvend gesprek!

Bel ons Mail ons
WhatsApp
Van Canneyt Janne 2
Hires Hyboma WAL3194 3

Projectbrochure

Meer weten? Bekijk alvast de brochure en laat je verder inspireren.

Of contacteer ons

Ontdek wat deze plek te bieden heeft voor jouw happy home, happy life

Winkels

Sport

Cultuur

Openbaar vervoer

Scholen

Contact

Interesse? Neem vandaag nog contact
met ons op voor een afspraak.