Beernem

Tijdloze woningen

Ontdek deze nieuwe woningen die we bouwen in Beernem, in een rustige, doodlopende straat. Je woont er in de buurt van winkels (supermarkt op 750 m), scholen (basisschool op 1,7 km), sportfaciliteiten (Sport Beernem op 1,8 km) en openbaar vervoer (bushalte op 1 km). Bovendien geniet je via de oprit van de E40 in Beernem van een vlotte verbinding met de belangrijke steden van het land. En voor ontspanning en natuur hoef je niet ver te zoeken, met het Lippensgoed-Bulskampveld en het Vagevuurbos in de buurt.

Onze nieuwbouwwoningen zijn ontworpen in een stijlvolle en tijdloze architectuur. Ze beschikken over een inkomhal met toilet, een lichtrijke woon- en eetkamer, een open keuken, een carport, 3 slaapkamers, een badkamer en voldoende bergruimte. De tuin biedt een heerlijke plek om te ontspannen en te genieten van de buitenruimte.

Het gebruik van een warmtepomp, in combinatie met vloerverwarming en zonnepanelen zorgt ervoor dat jouw toekomstige energiefactuur onder controle blijft (E10). Je kiest zelf de afwerkingsmaterialen voor keuken, badkamer, vloeren en binnendeuren. Zo kan je precies wonen zoals jij het zelf wilt.

Benieuwd naar deze prachtige woningen? Je kunt de locatie vinden naast H. Verrieststraat 36, of neem contact met ons op voor meer details!
Halfopen
E10

Prijs vanaf

€ 470.484

Adres Hugo Verrieststraat - 8730 Beernem

Contacteer Dominic voor een vrijblijvend gesprek!

Bel ons Mail ons
WhatsApp
Henderson Dominique 2
LOTSlpk.BebouwingOpp.Prijs
lot 23Halfopen322m²€ 470.484 Ontdek dit lot
lot 33Halfopen297m²€ 470.860 Ontdek dit lot
Hires Hyboma WAL3194 3

Projectbrochure

Meer weten? Bekijk alvast de brochure en laat je verder inspireren.

Of contacteer ons

Ontdek wat deze plek te bieden heeft voor jouw happy home, happy life

Winkels

Sport

Cultuur

Openbaar vervoer

Scholen

Contact

Interesse? Neem vandaag nog contact
met ons op voor een afspraak.