hyboma-nieuws

Op de hoogte van
ons laatste nieuws

Portret Hof Ter Prinne 7

We hadden deze stap al eerder moeten zetten.

Hadden Geert Lingier (60) en Maddy Cornette (58) vijf jaar geleden geweten wat ze nu weten, dan hadden ze hun verhuis naar een nieuw Hyboma-appartement niet zo lang uitgesteld. “Hier vonden we alles wat we op het vlak van wonen verlangden en meer,” klinkt het bij het tevreden koppel.

Harelbeke koppel 30 Groot

Vlot van hun woning naar een nieuw appartement

Leeg nest, nieuwe kansen, vonden Jean-Marie Roos (62) en Nancy Molly (59) toen hun volwassen kinderen het ouderlijke nest hadden verlaten. Daarom besloten ze hun Kortrijkse gezinswoning in te ruilen voor een volledige nieuw Hyboma-appartement in Harelbeke. “Op elk vlak een positieve beslissing”, klinkt het unisono bij de tevreden bewoners.

Aardooie koppel 18 Groot

Naar nieuwe woning in recordtijd

Dat er een krapte heerst op de woningmarkt konden Eveline (42) en Jens (44) aan den lijve ondervinden toen ze vorig jaar Evelines vroegere woning te koop stelden. “Nog geen week nadat de immo-afdeling van Hyboma de woning te koop had aangeboden was ze al voor een mooie prijs verkocht”, zegt Eveline. “Een prima start om de aankoop van onze nieuwe woning te helpen bekostigen.”

Westende koppel 16 Groot

Dromen najagen

Wachten tot je pensioenleeftijd om te doen wat je echt gelukkig maakt is eigenlijk zonde. Na vele jaren keihard werken besloot het slagerskoppel Stefan Vanoverschelde (53) en Annie Demuynck (55) drie jaar geleden tot een carrièreswitch: de start van hun eigen geitenboerderij. De financiering van die lang gekoesterde droom kreeg een flinke duw in de rug dankzij Hyboma, die na de verkoop van hun eigendom op die plek het woonproject Residentie Nys ontwikkelde.

Ieper luc martine hyboma 1 kopie

Nieuwe woonst als tweede adem

Hun ruime vrijstaande woning in Veurne inruilen voor een nieuwbouwappartement in Ieper was voor jonge zeventigers Luc Vandersteene en Martine D’Haene geen eenvoudige beslissing. Toch is de balans één jaar na de verhuis over de hele lijn positief. “We zouden iedereen die in onze situatie terechtkomt deze stap aanraden”, zegt Luc. “We gaven onze levenskwaliteit een nieuwe start.”

Jean-francois-mieke-hyboma

Jean-François en Mieke ruilden woning voor nieuwbouwappartement in Residentie Justine

Je krampachtig blijven vasthouden aan het vertrouwde is niet altijd verstandig. Het bouwverhaal van Jean-Francois en Mieke uit Lauwe was een levensles in hoe je de dingen soms eens anders moet durven bekijken. Nieuwe inzichten leverden hen zowel een mooi financieel voordeel op als een prachtige nieuwbouwwoonst.

wesley-myriam-hyboma

“Alles wat we van een woning verlangden en meer”

Op de nieuwe verkaveling Marelput in Roeselare kochten Wesley (43) en Myriam (37) vorig jaar een zogenaamde ‘projectwoning’, volledig door Hyboma ontwikkeld en gebouwd. “Wat de binnenafwerking betreft, hadden we de handen helemaal vrij en konden we volledig onze eigen smaak volgen.”

celine-hyboma

"Dit huis is mijn coronababy"

Schoonheidsspecialiste Céline (31) bouwde vorig jaar op de grond waar voorheen de woning van haar grootouders had gestaan haar gloednieuwe Hyboma-woning met inpandig schoonheidssalon. “Een zo goed als rimpelloze bouwervaring die mij nog geen seconde heeft gespeten. Sterker nog, ik beleefde dit bouwtraject - in volle coronatijd - als de nakende geboorte van iets moois.”

fietsenwinkel-marc-haspeslagh-hyboma

“Mijn fietsenwinkel en woning onder één dak”

Ondernemer Marc was op zoek naar een nieuwe locatie voor zijn fietsenwinkel Odiel. Hij wou echter ook graag ter plekke kunnen wonen. Hij dacht meteen aan Hyboma voor zijn bouwplannen. “Ik had al eens een huis gebouwd met Hyboma. Mijn ervaring was toen heel positief. Ze waren erg flexibel tijdens de bouw van mijn vorige woning, dus wou ik graag weer met hen werken.”

Mockup inspiratieboek 2023 1 Groot

Ontdek alle mogelijkheden voor jouw nieuwe thuis in ons gratis inspiratieboek.

Je bouwplannen vlot realiseren? Hyboma helpt je op weg.

Aan het begin van een bouwtraject sta je voor heel wat keuzes. Om het je makkelijker te maken, tonen we je graag enkele voorbeelden van hoe wij voorgaande projecten aanpakten. Van plannen en indeling tot bouwstijl en afwerking.

Vraag nu ons inspiratieboek aan en ontvang eerstdaags de leukste woonideeën in je bus.

STUUR MIJ EEN GRATIS INSPIRATIEBOEK