Waarom investeren

Sparen brengt vandaag weinig tot niks meer op, terwijl intekenen op beursaandelen een risicovolle onderneming blijft. Daarom gaan particulieren steeds vaker op zoek naar alternatieve manieren om meer rendement te halen uit hun middelen.

Over de voordelen van investeren in nieuwbouwvastgoed praatten we even met onze specialisten Olivier Eloy en Frank Vanmeenen.

Lees Meer

Investeren bij groep Hyboma

Hyboma bouwt elk investeringsproject op een strategisch uitgekozen locatie. Zo geniet je huurder van een aangename woon- en leefomgeving. En ook voor jou levert die locatie een groot voordeel op. Want het zorgt ervoor dat jij kunt rekenen op een groot huurpotientieel én het vergroot de mogelijkheid tot betere huurprijzen en rendementen.

Wie als belegger bij ons een nieuwbouw eigendom koopt, of laat bouwen, krijgt meteen ook een aantal voordelen mee. Zo beschikken we over goed gelegen panden, in de prijscategorie waarbinnen jij als investeerder op zoek bent. Bovendien kan je genieten van een prijsgarantie en een zorgeloos verloop van het bouwproces. Ook op het vlak van reglementeringen en verplichtingen (EPC,…) kunnen onze specialisten je met hun knowhow bijstaan.

Lees Meer

GARANTIE OP SUCCES: MET HYBOMA INVESTEER JE ZORGELOOS OP TOPLOCATIES.

JE WIL INVESTEREN OP MAAT ? KIES VOOR REALVEST

Met Realvest richt Hyboma zicht tot investeerders die een investeringsproject volgens hun specifieke behoefte wensen.

Geen specifieke locatie in gedachten?. Op zoek naar een sluitende investeringsaanpak? Een investeringsproject gespreid over verschillende locaties? Contacteer ons vrijblijvend: 051/480.980.

Een vraag?

Een vraag? Wij maken tijd voor jou!

Heeft u bijzondere wensen of bent u op zoek naar een unieke locatie en heeft u deze niet op onze website gevonden? Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 051 480 980 of per e-mail info@hyboma.be voor een passend en persoonlijk advies.

Maak een afspraak

0 favorieten
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te vereenvoudigen en verbeteren. Meer weten